kürtajdan sonra hamile kalan var mı?

sera35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
90
0
36
Adana
kızlar cuma günü boş gebelikten kürtaj oldummmmtekrar hamile kalanlar nekadar süre sonra kaldınızzzzzz

geçmiş olsun canım

doktorun sana söylemedimi

benim doktorum kürtajdan sonra hemen hamile kalabilirsin demişti biz biraz bekledik3 ay kadar ama bende 5 ay sonra hanile kalmıştım

6 ay sonra ben de boş gebelikten kürtaj olmuştum

canım bende 1ay önce boş gebelikten kürtaj oldum doktorum 2-3ay korumak yeterli dedi bende 5ay belirledim kafamda. Tabi daha sonrasında Allah nezman kısmet ederse inş... O süreci biraz anlatsana. İnsan ikinci keresindede korkuyo dimi??Çünkü 2kere üstüste yaşayanlarda varmış..O psikolojiyi,süreci biraz anlatrmsın??

canım hiç korkma, bir uzman tarafından yapıldıysa... birsey olmuyor. ben maalesef iki kere dusuk nedeniyle kürtaj oldum. bir kere kimyasal geçirdim, hem de tum bunları 1,5 sene içinde yasadım. bak çok sukur yıne hamıleyım.. ben de çok korkmustum ilk hamılelıgımde kurtaj oldum ya bundan sonra sıkıntı olursa diye... inş bir dahakine saglıkla kucagına alırsın..

kızlar cuma günü boş gebelikten kürtaj oldummmmtekrar hamile kalanlar nekadar süre sonra kaldınızzzzzz

tanıdığım bütün kürtaj olan kadınlar çocuk sahibi oldu...yapmanız gereken tek şey strese girmemek...tekrar hamile kalmak için en fazla 1 ay beklersiniz herşey iyi giderse .herşeyin iyi gitmemesi için tek sebep olabilir oda moraliniz ve stres..kendinizi rahat tuttun herşey güzel olur

merhabalar bende yarın kürtaj olacağım boş gebelikten dolayı dokuzuncu haftam bitmek üzere.Allah tekrar en kısa zamanda bol bebişler versin.bütün isteyenlere...

ben kürtaj olduğum da bu olayı yaşayan bir tek ben varım diyordum ama maalesef ki benim gibi bir çok arkadaşım varmış((nolur birbirimize destek olalım ve bu korunma sürecini birlikte atlatalım ve beraber bebişlerimizi gördüğümüzü kalp atışalrını duyduğumuzu söyleyelim biribirimize:))ben inanıyorumm kızlar inanalım ve Allah a güvenelim

Hatta sonra hamiş topikleri açalım. Eskiden boş gebelik yaşadım kürtaj olmak zorunda kaldım ama bak şimdi bitanesi kucagımda bitanesi sırtımda eşşek sıpaları muhabbetleri yapalım inşallahhhhhh

merhabalar bende yarın kürtaj olacağım boş gebelikten dolayı dokuzuncu haftam bitmek üzere.Allah tekrar en kısa zamanda bol bebişler versin.bütün isteyenlere...

benim kürtaj olmaya gerek kalmadı.birgün önce az kanama başladı dün sabah yoğunlaştı çok aşırı sancım oldu daha sonrada düşük yaptım şimdi kanamam devam ediyor.birkaç gün sonra doktora gidip içimde parça kalmış mı diye baktıracağım.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…