Kürtajdan sonra hamile kalma

Nazanfrt

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
83
26
8
32
Merhaba kızlar 1 hafta önce malesef kürtaj oldum 3 aylık olmuştum ama bebeğin her yeri ödem olmuştu o yüzden dayanamadı kalp atışı durdu tekrarlama riski var dedi ilk suni sancıyla doğum ve sonra kürtaj oldum ben cok alistim anne olmak istiyorum ama korkuyorum doktorum bana bişey demedi korun yada 3 6 ay bekle vs.siz kaç ay sonra hamile kaldınız ve böyle bişeyle karşılaşan varmi

Merhaba kızlar 1 hafta önce malesef kürtaj oldum 3 aylık olmuştum ama bebeğin her yeri ödem olmuştu o yüzden dayanamadı kalp atışı durdu tekrarlama riski var dedi ilk suni sancıyla doğum ve sonra kürtaj oldum ben cok alistim anne olmak istiyorum ama korkuyorum doktorum bana bişey demedi korun yada 3 6 ay bekle vs.siz kaç ay sonra hamile kaldınız ve böyle bişeyle karşılaşan varmi
Canım ben 3 ay önce bir düşüğüm oldu 7 haftalıkken kalbı durdu benim hamılelıgım riskliydi kese yanında büyük bir kanama alanı vardı 2 adet gördükten sonra yıne hamıleyım inşallah hayırlısıyla bu sefer doğar bebeğim inşallah Allahım sana da tekrardan nasıp eder

Inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canim darısı başıma Allahın izniyle.ama ben çok korkuyorum kürtaj çok sıkıntılı geçti daha ağrısını çekiyorum bide bidaha bebeğimi kaybetmek istemiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X