kürtajdan sonra hamilelik

Ben normalde ayin 5 ile onu arasinda oluyorum kurtajida gecen ayin 6sinda oldum. Yani bugunlerde olmam lazim eski duzenime gore ama yok :KK43: hersey yetmezmis gibi buda beni strese sokuyo. Senin sikintkn neydi cnm neden tup yapmayi dusundunz?
kızzzzz belkı hamılesındır var oyle adet olmadan hamıle kalan...bızımde esımın ılerı spermı sıfır 2 yıl once amelıyat oldu durum degısmedı

kızzzzz belkı hamılesındır var oyle adet olmadan hamıle kalan...bızımde esımın ılerı spermı sıfır 2 yıl once amelıyat oldu durum degısmedı
Cnm ben kurtaj olduktan sonra yani yaklasik 1 aydir esimle birlikte olamadim :( korkuyorum canim yanar diye. Psikolojik olarakta hazir degildim. Bi ilk adet olim ondan sonra diyorum cnm. hay allah yaa peki ilac falan tesir etmedi mi? Ameliyatta olmus hem???

Cnm ben kurtaj olduktan sonra yani yaklasik 1 aydir esimle birlikte olamadim :KK43: korkuyorum canim yanar diye. Psikolojik olarakta hazir degildim. Bi ilk adet olim ondan sonra diyorum cnm. hay allah yaa peki ilac falan tesir etmedi mi? Ameliyatta olmus hem???
canım psıkolojıne bısey dıyemem tercıh senın ama uzulmeeeeeeee stres de etkılıyor....bak ne guzel kı sonlandı hamılelegımız kusuru olsa dogsa daha mı ıyıdı...dusene uzulme saglıklı olsa dusmezdı zaten...bunu dusun ıyı ol derım...ılk zamanlar vardı vıtamın bı sure kullandı baktı sonuclar aynı bıraktı...amelıyat oncesı ılerı hızımız 15 ıdı amelıyat sonrası suana kadar sıfır......bu arada benım bırde negatıf asılamam var onuda unuttum yazmayı...bunada sukur rabbım daha agır ımtıhan vermesın...suan ılaclrımız var ıcıyoruz

canım psıkolojıne bısey dıyemem tercıh senın ama uzuee stres de etkılıyor....bak ne guzel kı sonlandı hamılelegımız kusuru olsa dogsa daha mı ıyıdı...dusene uzulme saglıklı olsa dusmezdı zaten...bunu dusun ıyı ol derım...ılk zamanlar vardı vıtamın bı sure kullandı baktı sonuclar aynı bıraktı...amelıyat oncesı ılerı hızımız 15 ıdı amelıyat sonrası suana kadar sıfır......bu arada benım bırde negatıf asılamam var onuda unuttum yazmayı...bunada sukur rabbım daha agır ımtıhan vermesın...suan ılaclrımız var ıcıyoruz
O ilaclar da ne pistir. Biseyi onarmak icin baska seyleri kotulestiriyolar ama suan farkinda degiliz. Sonradan sonradan cikicak acisi

OTE="meydanaz, post: 43974625, member: 575559"]canım psıkolojıne bısey dıyemem tercıh senın ama uzulmeeeeeeee stres de etkılıyor....bak ne guzel kı sonlandı hamılelegımız kusuru olsa dogsa daha mı ıyıdı...dusene uzulme saglıklı olsa dusmezdı zaten...bunu dusun ıyı ol derım...ılk zamanlar vardı vıtamın bı sure kullandı baktı sonuclar aynı bıraktı...amelıyat oncesı ılerı hızımız 15 ıdı amelıyat sonrası suana kadar sıfır......bu arada benım bırde negatıf asılamam var onuda unuttum yazmayı...bunada sukur rabbım daha agır ımtıhan vermesın...suan ılaclrımız var ıcıyoruz[/QUOTE]
Ben bide suan adet sokturucu bi bitki cayi kullniyorum daha cabuk adet olabilmek icin. Rabbim bize sabir versin

Benim kürtaj olduğumda değer 51.000 olmuştu yaklaşık 2 aylıktı. Sonrasında çok dikkat etmedim kanama durdu başladı durdu başladı. Sonra 34 gün sürdü adet, normalde döngüm 30 gün, bir sonraki 26 gün değişti biraz ve eskiye oranla kanama çok az. Daha önce anlatmıştım. Alaylı bir ebe tedavisindeyim belki ondandır

can deniz .!.:
Benim kürtaj olduğumda değer 51.000 olmuştu yaklaşık 2 aylıktı. Sonrasında çok dikkat etmedim kanama durdu başladı durdu başladı. Sonra 34 gün sürdü adet, normalde döngüm 30 gün, bir sonraki 26 gün değişti biraz ve eskiye oranla kanama çok az. Daha önce anlatmıştım. Alaylı bir ebe tedavisindeyim belki ondandır
Kkurtajdan sonrami 51.000 olmustu canm? Seninki baya yuksekmis. Bende arastirdim mol gebelik gecirenler hcg degerleri cok yuksek oluyo ama benim cok dusuk hatta bitti denicek kadar az hala mol gebelik olabilir diyolar kafayi yicen :( 34 gun oldu hala adette olamadim :(

Kkurtajdan sonrami 51.000 olmustu canm? Seninki baya yuksekmis. Bende arastirdim mol gebelik gecirenler hcg degerleri cok yuksek oluyo ama benim cok dusuk hatta bitti denicek kadar az hala mol gebelik olabilir diyolar kafayi yicen :KK43: 34 gun oldu hala adette olamadim :KK43:
Kurtajdan önceki son değer 51.000 di. 2 ayda düştü bitti çok şükür. 34 gün bende de geçmişti. Parsiyel mol olduğu için takip bittikten sonra 3 ay gebelik yasak dedi

Kurtajdan önceki son değer 51.000 di. 2 ayda düştü bitti çok şükür. 34 gün bende de geçmişti. Parsiyel mol olduğu için takip bittikten sonra 3 ay gebelik yasak dedi
Kurtajdan sonra düzen değişiyor normal gecikme. Gerekli testler yapılmıştır zaten papatya çayı kullan. Bide sürekli hamile olma isteği adeti geciktiriyor

Öyle dediler birkaç uzman baktı çokta inandırıcı gelmedi sanki herşey baştan savma yapıldı gibi. Ama bir doktor eğer mol olmasaydı değer hemen sıfırlanırdı dedi. 8 hafta sonra bitti takip
Hmm anladim canm benimde sifirlanmak uzere ama 4-5 hafta gecti sonucta. Benimde kesin mi acaba yaa off ne zor bi durum bu netlik olmamasi :( bu sekil olunca insanin artik hic bi doktora inanasi gelmiyo. Kime inanip guvencez biz

Valla beni baya yıprattılar onu biliyorum. Üniversite zor bir yer kürtaj ve sonrası muamele, her hafta o sıcak havada git gel... Ben de ebeye güvendim bakalım :)

Back
X