kürtajdan sonra ilk adet

cimy87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
80
1
96
İstanbul
28 gün önce bebeğimi düşürdüm 6 haftalıktı şuanda kürtajdan sonraki ilk adetimin olması gerekiyodu oluyorumda ama kahverengi bi akınttı olarak çok az geliyoo bu nedirrr sizce normalmidir kan olarak gelmiyo adetim

canım öncelikle geçmiş olsun bende 2ay önce küğrtaj oldum. tam 50 gün sonra ilk adetimi yaşadım ve gerçekten çok sancılıydı. kasıklarım ve özellikle sağ kasığım çok ağrıdı dr. normal olabileceğini söyle çünkü uzun zaman sonra ilk adetti. sana tavsiyem özellikle ayaklarını sıcak tut ve üşütmemeye dikkat et allahım bidaha yaşatmasın

canım benımde 40-45 gun sonra adetim oldu.bence doktora gitmelisin.benım hamıle kalmadan öncekı adetım nasıl devam edıyorsa öyle oldum.

kızlar bende kürtsj olalı 46 gün oldu ve halen adet görmedim. sadece 2 gündür ağrıyan ve büyüyen göğüslerim var neden hala olmadım bennn..

kızlar bende kürtsj olalı 46 gün oldu ve halen adet görmedim. sadece 2 gündür ağrıyan ve büyüyen göğüslerim var neden hala olmadım bennn..

merhaba benimde 2 gün sonra 40 gün olucak kürtaj olalı ama ben adetimi oldum ve bitti kişiden kişeye değiştiğini duydum

merhaba benimde 2 gün sonra 40 gün olucak kürtaj olalı ama ben adetimi oldum ve bitti kişiden kişeye değiştiğini duydum

geçmiş olsun canım allah bi daha göstermesin. inşallah dediğin gibidir ve bende kendiliğimden olurum ilaçla olmak pek istemiyorum. bu sefer diğer reglimi olana kadar hep aklımda takılı kalacak ..acaba olacakmıyım bu ay diye

geçmiş olsun canım allah bi daha göstermesin. inşallah dediğin gibidir ve bende kendiliğimden olurum ilaçla olmak pek istemiyorum. bu sefer diğer reglimi olana kadar hep aklımda takılı kalacak ..acaba olacakmıyım bu ay diye

merhaba canım sen neden kaybettin bebeğini nekadarlıktı

kürtajdan sonra 6 hafta içinde kanamanızı olması gerekiyo biraz daha bekleyın olmazsanız bı kontrol için gidin doktora

mrb.bende kürtaj olalı tam 41 gün oldu we hala adet olmadım normalmi acaba....birde bende beyaz akıntılar oluo buda normal mi acaba...

merhaba canım sen neden kaybettin bebeğini nekadarlıktı

günaydın canım... benim bebeğim tam 8 haftalık olmuştu o gün. pek nedeni belli değil canım. son hafta kanamam vardı ama bebeğim gayet iyiydi yani kalp atışı falan normaldi.ilaç ve iğne kullanıyordum wc harici kalkmıyordum ama bi gece uykuda ne olduysa anlamadım acıyla uyandım düştü bebeğim.hemen hastaneye gittim kürtaja aldılar. pataloji sonucuna görede bozulmuş gebelik kesesi dendi.hakkımızda hayırlısı bakalım. dünde gelen giden bişey olmadı.ama bugün kasıklarımın ağrısına uyandım. sanki o düşük gününü yine yaşıyormuş gibiydim.öle çok ağrıdı ki. ama ne olduysa şimdi yine geçti. sanırım gelecek adetim.

hanifebakır canım senin neden gitti bebeğin. belki yazmışsındır ama ben kaçırmış olabilirim..

merhaba arkadaşalr ben 06/03 de kürtaj oldum.19/03 de adet kanaması gibi kanam gördüm 3gün sürdü ve yine dünden itibaren adet gibi kanamam oluyor...Adet gibi sancım da var.Sizce bu nedir? Geçen hafta doktora gittiğim de rahim temiz demişti doktor.

arkadaşlar slm
bnde 21 haftalık bebeklerimi 18 mart gecesi kaybettim bgn 22 gn oldu kanamam 1 hafta önce bitmişti sadece kahwerengi skıntı geliyodu az az
ama dün tekrar kanama başladı çok yoğun değil ama bu ne anlamadım adetmi oldum sizce ??

28 gün önce bebeğimi düşürdüm 6 haftalıktı şuanda kürtajdan sonraki ilk adetimin olması gerekiyodu oluyorumda ama kahverengi bi akınttı olarak çok az geliyoo bu nedirrr sizce normalmidir kan olarak gelmiyo adetim
Suan ayni durumdayim doktora gidicem inanilmaz merak icindeyim peki daha sonra nasil oldu durumun ben tekrar hamile kalmak istiorum ama endiseleniorum sorun olur die

Son düzenleme:
Back
X