Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende kürtsj olalı 46 gün oldu ve halen adet görmedim. sadece 2 gündür ağrıyan ve büyüyen göğüslerim var neden hala olmadım bennn..
merhaba benimde 2 gün sonra 40 gün olucak kürtaj olalı ama ben adetimi oldum ve bitti kişiden kişeye değiştiğini duydum
geçmiş olsun canım allah bi daha göstermesin. inşallah dediğin gibidir ve bende kendiliğimden olurum ilaçla olmak pek istemiyorum. bu sefer diğer reglimi olana kadar hep aklımda takılı kalacak ..acaba olacakmıyım bu ay diye
merhaba canım sen neden kaybettin bebeğini nekadarlıktı
merhaba canım ben 16 haftalık bebeğimi erken doğum yani rahimde açılma olduğu için kaybettm
Suan ayni durumdayim doktora gidicem inanilmaz merak icindeyim peki daha sonra nasil oldu durumun ben tekrar hamile kalmak istiorum ama endiseleniorum sorun olur die28 gün önce bebeğimi düşürdüm 6 haftalıktı şuanda kürtajdan sonraki ilk adetimin olması gerekiyodu oluyorumda ama kahverengi bi akınttı olarak çok az geliyoo bu nedirrr sizce normalmidir kan olarak gelmiyo adetim