Kürtajdan sonra kan durmuyor

Gareysar

Hayırlısı
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
1.485
En iyi cevaplar
1
1.624
83
Kürtaj oldum 3 haftayı geçti ama kanama durmadı. Kürtajdan sonra ilişkiye girdim bundan olabilir mi? Dr gitmeli miyim. 9 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım lütfen bir fikir verin ilerde hamile kalmama engel bir şey olur mu

Son düzenleme:
Benim arkadaşın 40 gün geçmemişti kanaması. Tam 40 sürdü dedi bana. 40 a doğru az az gelmis sonra kesilmiş. 3 hafta daha erken sanki. 2 aya yine hamile kaldı ve şu an doğum yapmak uzere

Merhaba. Benim 10 gün sürmüştü kanamam kürtaj sonrası. Ama 30 gün süren arkadaşım var.

Kürtaj oldum 3 haftayı geçti ama kanama durmadı. Kürtajdan sonra ilişkiye girdim bundan olabilir mi? Dr gitmeli miyim. 9 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım lütfen bir fikir verin ilerde hamile kalmama engel bir şey olur mu
Benim 16 gün sürmüştü doktora git bi muane ol ama 40 gün süren bile oluyormuş hamile kalmana engel olmaz korkma ama doktora gitmeyi ihmal etme

Merhaba kürtaj sonrası benim de lekelenme şeklinde 23 gün kadar sürdü korktuğum için bu sırada iki farklı doktora gittim bir problem mi var diye çok şükür hiçbir sorum yokmuş. 35 gün sonra normal regl geldi. Eğer kürtaj sonrası kontrol yapıldıysa ve kanamanız yoğun değilse endişe etmeyin.

Kizlar kanli yapiskan ya da kanli çürüntü gibi bisey geldimi sizden kurtaj sonrasi

bunyeye bagli yalniz kanamada parca varsa yada koku felan bir dr gorunmekte fayda var gecmis olsun..

Back
X