Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler40 günü geçenler de var. Benim de 38gün falan olmuştu kanama ama öyle regl dönemi kanaması gibi değildi,azdı miktarı. Geçmiş olsun.
Benim 16 gün sürmüştü doktora git bi muane ol ama 40 gün süren bile oluyormuş hamile kalmana engel olmaz korkma ama doktora gitmeyi ihmal etmeKürtaj oldum 3 haftayı geçti ama kanama durmadı. Kürtajdan sonra ilişkiye girdim bundan olabilir mi? Dr gitmeli miyim. 9 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım lütfen bir fikir verin ilerde hamile kalmama engel bir şey olur mu
Merhaba kürtaj sonrası benim de lekelenme şeklinde 23 gün kadar sürdü korktuğum için bu sırada iki farklı doktora gittim bir problem mi var diye çok şükür hiçbir sorum yokmuş. 35 gün sonra normal regl geldi. Eğer kürtaj sonrası kontrol yapıldıysa ve kanamanız yoğun değilse endişe etmeyin.Kürtaj oldum 3 haftayı geçti ama kanama durmadı. Kürtajdan sonra ilişkiye girdim bundan olabilir mi? Dr gitmeli miyim. 9 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım lütfen bir fikir verin ilerde hamile kalmama engel bir şey olur mu
40 gün sonra normal regl kanımı geldi sizdeBenim de 40 gün sürmüştü