Kürtajdan sonra kontrol şartmışşş

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Arkadaşlar iyi aksamlar yaklaşık 4 gun once beta 0.5 di 2 gun öncede 1.20 ydi dün kadın doğuma gittim kontrolde vajinal muayene yaptı doktor vajina girişinde küçük bir kist oluşmuş ( son zamanlarda iliskide biraz aci çekiyordum ondanmis) o da doktor kurtajdan sonra cocuk düşünülüyorsa ve olmuyorsa(ki benim doktora gitme sebebim olmayışı) 3 ay korunma süresinin ardından 3 ayda denemenin ardından yinede olmadiysa mutlaka kadin doğuma gidip arastirilmasi gerekiyormuş doktor niye erken gelmedin neyi bekliyirsunuz diye kızdı birazsonucunda 2 fitil birde agizdan sabah aksam almam gereken hap verdi.Bitince mutlaka gel bu asamada korun dedi

Uzun oldu kizmayin belirtmek istedigim kurtajdan sonra 3 aylik korunmanin ardindan 3 ayda denemenin ardindan yine olmuyorsa mutlaka kadin doguma gidin arastirma yapılsın oyle 1 yil beklemeye gerek yokmuş aydinlatmak istedim

Bu arada kurtajdan hemen sonra yani ilk 3 ay her ay gittim korunma asamasinda genel kontrol icin ondan bahsetmiyorum yanlis anlasilma olmasin benim bahsettigim eger 3 aylik sure zarfinda olmazsa gidin görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…