• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtajdan sonra lekelenme süresi

trenvagonu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2024
75
59
8
38
14. Haftam icinde mecburi sebepten vakum kurtaj oldum. Ilk 2-3 gun yogun olmayan kanama yasadim, bitti gitti. Agrim sancim olmadi. 36 gun sonra kahverenk lekelenme ile baslayan hafif kanama yasadim. Yaklasik 8 gun kadar sürdü. 4 gun kadar temizdim ama yeniden hafif lekelenmeyle baslayan kanama yasiyorum. Temiz oldugum zaman doktora kontrole gitmistim bunun adet oldugunu, rahmin normal gorundugunu soylemisti.
Benim yasadigim gibi Bu durumu yasayan varmi kizlar

14. Haftam icinde mecburi sebepten vakum kurtaj oldum. Ilk 2-3 gun yogun olmayan kanama yasadim, bitti gitti. Agrim sancim olmadi. 36 gun sonra kahverenk lekelenme ile baslayan hafif kanama yasadim. Yaklasik 8 gun kadar sürdü. 4 gun kadar temizdim ama yeniden hafif lekelenmeyle baslayan kanama yasiyorum. Temiz oldugum zaman doktora kontrole gitmistim bunun adet oldugunu, rahmin normal gorundugunu soylemisti.
Benim yasadigim gibi Bu durumu yasayan varmi kizlar
Benimde kürtajdan sonra adetim öyle gelmişti canım. İlk bir iki ay rengi daha kahverengimsi yoğunluğu da çok daha azdı. Benim senin kadar uzun sürmedi sadece ama herkesin farklı benim normal reglimde 3 4 gün sürüyordu zaten. Doktorun normal dediyse normaldir endişelenme. Çok geçmiş olsun bu arada ❤️

Back
X