Kürtajdan sonra soğan kürü

egitmen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2011
59
4
48
Gaziantep
mERHABA ARKADAŞLAR 10 GÜN ÖNCE KÜRTAJ OLDUM VE DÜN KONTROLDE İÇİMDE PIHTI KALDIĞI GÖRÜLDÜ DOKTOR EMİN OLMAMAKLA BİRLİKTE PARÇA İHTİMALİNİDE DÜŞÜNDÜ KÜRTAJ OLDUĞUM DOKTORDAN BBAŞKA DOKTORA MUAYENE OLMUŞTUM.DİYORUMKİ ACABA SOĞAN KÜRÜ DENESEM PIHTI YADA KALAN PARÇA DÜŞERMİ Kİ KABACA AKIL YÜRÜTÜRSEK :1:

Gecmis olsun. Bende de ayni problem olmustu.2.operasyonu oldum kac defa sanci aldim,sonuc alamadik. En son sogan kuru denedim.1hafta ictim, o hafta kanamam yogunlasti, 1haftada tamamen kesildi, kesilince biraktim. Biraktigimdan 1ay gecmeden de hamile kaldim.

Gecmis olsun. Bende de ayni problem olmustu.2.operasyonu oldum kac defa sanci aldim,sonuc alamadik. En son sogan kuru denedim.1hafta ictim, o hafta kanamam yogunlasti, 1haftada tamamen kesildi, kesilince biraktim. Biraktigimdan 1ay gecmeden de hamile kaldim.

Geçmiş olsun.En kısa zamanda bebeğini sağ salim kucağına alman dileğiyle canım.Soğan kürüne adet olmadan başladınız değilmi kürajdan kaç gün sonra başladınız acaba içmeye?

Geçmiş olsun.En kısa zamanda bebeğini sağ salim kucağına alman dileğiyle canım.Soğan kürüne adet olmadan başladınız değilmi kürajdan kaç gün sonra başladınız acaba içmeye?

Tesekkur ederim. Evet adet olmadan once basladim. Zaten adet olmadan da hamile kaldim. Tam olarak hatrlamiyorum ama 25 gunu bulmustur baslamam.

tesekkur ederim. Evet adet olmadan once basladim. Zaten adet olmadan da hamile kaldim. Tam olarak hatrlamiyorum ama 25 gunu bulmustur baslamam.

teşekkür ederim arkadaşım bende 2. Kez o masaya yatmak istemiyorum.inşallah gerek kalmaz.içerde pıhtı var görünüyor ama kanama az leke şeklinde devam ediyor.bugün 13 gün oldu kürtaj olalı.ve 3 gün önce hcg 1000 çıktı umarım parça kalmamıştır.

Back
X