- 26 Temmuz 2023
- 41
- 3
- 6
- 38
- Konu Sahibi yildizdeniz
-
Vakumla yapildiVakumlamı işlem yapıldı kazıyarak mı ?
Genellikle kazıyarak yapıldığında oluyor bu vakumla şaşırdım ve korktum bende Nisan ayında vakumla kürtaj oldum adet göremedim 45 gündür hsg çektirmem için acaba siz 2. Adetinizi düzenli gününüzde gördünüzmü ?Vakumla yapildi
Benim hic adetim gelmiyordu sadece tek damla oda adet oldumu anliyodumGenellikle kazıyarak yapıldığında oluyor bu vakumla şaşırdım ve korktum bende Nisan ayında vakumla kürtaj oldum adet göremedim 45 gündür hsg çektirmem için acaba siz 2. Adetinizi düzenli gününüzde gördünüzmü ?
Ekim ayinda kurtaj oldum iki ay hic olmadim adet olcakmisim gibi agrilarim wardi kurtaj oldugum hastaneye gitim doktor normal dedi 3 ay ole bekledim olmayinca baska doktor arastirdim sonrada volkan emirdari buldum. Basimdan gecnleri anltim daha muane etmeden yapisiklik wardir dedi oda iki ay adet olmam icin adet sokturucu werdi yinede fayda etmedi mart ayinda rahim sivi toplamaya basladi adet olamadim icin kanamam iceri akiyor dedi nisan adetimden sonra histereskopi oldum yapisiklik vardi duzeltim dedi obur adetimde cagirdi ama yine adetim bir damla geldi gitim yine sivi vardi rahimde baktinda tekrar yapismis olabilir dedi ve 5 gun once tekrar histereskopi yapti yine yapismis busefer balon stent takti okadar zor we agrili bi islmki bu balon anlatamam pazrtsi cagrdi bakip cikarcak gibi.basndan anlatayim dedimBenim hic adetim gelmiyordu sadece tek damla oda adet oldumu anliyodum
Kaziyarak yapisma olmuyor bnim ilki kaziyarak olmustu onuda doktor onermedi 15 ay sonra hamile kalabildim oda zor vakum dahada zor isteGenellikle kazıyarak yapıldığında oluyor bu vakumla şaşırdım ve korktum bende Nisan ayında vakumla kürtaj oldum adet göremedim 45 gündür hsg çektirmem için acaba siz 2. Adetinizi düzenli gününüzde gördünüzmü ?
Kurtajdan sonra rahim yapisikligi oldu histereskopi yapildi.bir ay sonra yine yapisiklik oldu. Bu ay tekrar histereskopi oldum ama busefer balon takildi boyle olanlar warsa lutfen
Çok zor okuyunca gözüm korktu Rabbim şifa versin inşallah hepimize Adetimizi arar olduk gerçektenEkim ayinda kurtaj oldum iki ay hic olmadim adet olcakmisim gibi agrilarim wardi kurtaj oldugum hastaneye gitim doktor normal dedi 3 ay ole bekledim olmayinca baska doktor arastirdim sonrada volkan emirdari buldum. Basimdan gecnleri anltim daha muane etmeden yapisiklik wardir dedi oda iki ay adet olmam icin adet sokturucu werdi yinede fayda etmedi mart ayinda rahim sivi toplamaya basladi adet olamadim icin kanamam iceri akiyor dedi nisan adetimden sonra histereskopi oldum yapisiklik vardi duzeltim dedi obur adetimde cagirdi ama yine adetim bir damla geldi gitim yine sivi vardi rahimde baktinda tekrar yapismis olabilir dedi ve 5 gun once tekrar histereskopi yapti yine yapismis busefer balon stent takti okadar zor we agrili bi islmki bu balon anlatamam pazrtsi cagrdi bakip cikarcak gibi.basndan anlatayim dedim
Rahim filminde cikmiyor amaÇok zor okuyunca gözüm korktu Rabbim şifa versin inşallah hepimize Adetimizi arar olduk gerçektenbende aynı durumdayım geçen hafta 3 gün süren kahverengi lekelenme yaşadım adet saymadım onu HSG çektireceğim için garantiye almak istedim işimi fiyatları çok yüksek boşuna gidecekti yanılırsam diye düşündüm acaba adetmiydi o şimdi diyorum
Birdahaki ay transferim olacak onun için çektirecektim ama nasip olmuyor çekmek nasıl anlaşılıyor peki yapışıklık olup olmadığı nasıl anlaşılıyorRahim filminde cikmiyor ama
Nerde oturuyorsunuzBirdahaki ay transferim olacak onun için çektirecektim ama nasip olmuyor çekmek nasıl anlaşılıyor peki yapışıklık olup olmadığı nasıl anlaşılıyor
Ultrasyondada cikmadi doktorum iyidi o anldi bide agrilarim coktu ordnmi anladi bilmiyomNerde oturuyorsunuz
İzmir deNerde oturuyorsunuz
Nerde oturuyorsunuz
Bende ağrı yok ama adet gecikmesi varUltrasyondada cikmadi doktorum iyidi o anldi bide agrilarim coktu ordnmi anladi bilmiyom
Bnde izmirdeyim doktorunuz kim bnde obur ay trasfer olcamİzmir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?