kürtajj

sorularmh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
12
1
3
33
Kızlar 18 yasına gireli 1 ay ılmus biri tek basına kürtaj olabilirmi bir arkadasım hmile kalmıs sordu merak ediyorym bende

Babanin imzasi lazim. Kac aylik? Neden olacak? Kurtaj öyle kolay değil. Sancisi var ilaci var. Eve gitmesi var..
Evlilik dışı yine dimi?

kendi babasi deilde çocugun babasinin imzasi lazimdir ama nikah yoksa nerden bilcekler babasi kim
ne kadar kariisk bu konular

niye tek giidyor , çocugu tek basinami yapti bu kiz

Babanin imzasi lazim. Kac aylik? Neden olacak? Kurtaj öyle kolay değil. Sancisi var ilaci var. Eve gitmesi var..
Evlilik dışı yine dimi?

Kızı zorlayamadım bende saskınım ama cevap bulabilceğimiz yer burası diye umduğumdan sorim dedim.. Arastırdım aslında biraz ama 18 yaşta aile imzası istenmiyormus. Özel de olur buyyk ihtimal onlarda okadar sorgulatmıki

kendi babasi deilde çocugun babasinin imzasi lazimdir ama nikah yoksa nerden bilcekler babasi kim

Evet ben de çocuğun babasi demek istemistim.. tabi ortada bir baba varsa. .

Kızı zorlayamadım bende saskınım ama cevap bulabilceğimiz yer burası diye umduğumdan sorim dedim.. Arastırdım aslında biraz ama 18 yaşta aile imzası istenmiyormus. Özel de olur buyyk ihtimal onlarda okadar sorgulatmıki

Cocugun babasinin imzasi lazim. Bi de kac aylik bunlar onemli. Evlenme ihtimali yok mu? Ahh ahh neden böyle hatalar yaparsınız anlamam. Hadi yaptin bir cahillik keske korunsaydin. Biz o kadar cocuk cocuk diye yanarken Rabbim size veriyor siz de bir cirpida katlediyorsunuz. Yazik degil mi o yavruya?

Haklısın bencede ama cocukta ugrasıyo benim asıo merak ettipim su 18 yaşını doldurmak meselesi netice olark 1 ay olmus daha ama neticede dolsurmusmu oluyo. Doldutmus oluyorsada kendi isteği yeter dimi

Haklısın bencede ama cocukta ugrasıyo benim asıo merak ettipim su 18 yaşını doldurmak meselesi netice olark 1 ay olmus daha ama neticede dolsurmusmu oluyo. Doldutmus oluyorsada kendi isteği yeter dimi
18 yas bitince kendi aileisyle is biter diyoruz bizde zaten
sorun zaten kendi ailesi deil karnindaki bebek ve babasi

Şimdi anladığım kadarıyla bu arkadas tek basına kürtaj olabilir. Ben yeni 18 olduğundan merak etmiştim sağolun arkadaslar

Şimdi anladığım kadarıyla bu arkadas tek basına kürtaj olabilir. Ben yeni 18 olduğundan merak etmiştim sağolun arkadaslar

Olamaz diyoruz anlamiyorsun.. ve aciklamiyorsun da olmasi icin 18 yasinda degil 18 yasini doldurmus yani 19undan gün almis olmasi lazim..

Valla biraz zor. Bu kişi sensin belli.
Ailene söyle
Kız benle yasıt ordan biliyorum ben ekimliyim ona baarsanız.. Ben burda saygısızlık etmek istmem ama sadece soruma cevap istedim fikir değil. Olurmu olmazmı.. Tamam verdiğin cevaplar için sağol gerisi beni bağlamaz.

ben seni ve aileni bilsem dakka durmz ailene soylerdim

madem çocuk yapacak kadar buyuduysen yaptiginin arkasinda da duracak kadar buyumus olmali insan

ben seni ve aileni bilsem dakka durmz ailene soylerdim

madem çocuk yapacak kadar buyuduysen yaptiginin arkasinda da duracak kadar buyumus olmali insan
Arkadas beni kim attı ortaya hayda.dd tmm sağolun sadece bi soru olurmu olmazmı kabak bana kaldı. Neysee tesekkürler

Evli değilse çocuğun babasına gerek olmuyor.Ama bunun için yarın öbürggün adam hastaneden davacı olmasın die hastane kadına sorumlulugu almadığını dair imza artırıyor.

Back
X