Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babanin imzasi lazim. Kac aylik? Neden olacak? Kurtaj öyle kolay değil. Sancisi var ilaci var. Eve gitmesi var..
Evlilik dışı yine dimi?
kendi babasi deilde çocugun babasinin imzasi lazimdir ama nikah yoksa nerden bilcekler babasi kim
ne kadar kariisk bu konular
niye tek giidyor , çocugu tek basinami yapti bu kiz
Kızı zorlayamadım bende saskınım ama cevap bulabilceğimiz yer burası diye umduğumdan sorim dedim.. Arastırdım aslında biraz ama 18 yaşta aile imzası istenmiyormus. Özel de olur buyyk ihtimal onlarda okadar sorgulatmıki
Haklısın bencede ama cocukta ugrasıyo benim asıo merak ettipim su 18 yaşını doldurmak meselesi netice olark 1 ay olmus daha ama neticede dolsurmusmu oluyo. Doldutmus oluyorsada kendi isteği yeter dimikendi babasi deilde çocugun babasinin imzasi lazimdir ama nikah yoksa nerden bilcekler babasi kim
ne kadar kariisk bu konular
niye tek giidyor , çocugu tek basinami yapti bu kiz
yok size dememistim , biraz yazinizin devami niyetiyle yazdimEvet ben de çocuğun babasi demek istemistim.. tabi ortada bir baba varsa. .
18 yas bitince kendi aileisyle is biter diyoruz bizde zatenHaklısın bencede ama cocukta ugrasıyo benim asıo merak ettipim su 18 yaşını doldurmak meselesi netice olark 1 ay olmus daha ama neticede dolsurmusmu oluyo. Doldutmus oluyorsada kendi isteği yeter dimi
Şimdi anladığım kadarıyla bu arkadas tek basına kürtaj olabilir. Ben yeni 18 olduğundan merak etmiştim sağolun arkadaslar
Olamaz diyoruz anlamiyorsun.. ve aciklamiyorsun da olmasi icin 18 yasinda degil 18 yasini doldurmus yani 19undan gün almis olmasi lazim..
İyide bu kız eylül aylı ve 1996 lı doldurmus 19 gün almıs olmuyormu
Kız benle yasıt ordan biliyorum ben ekimliyim ona baarsanız.. Ben burda saygısızlık etmek istmem ama sadece soruma cevap istedim fikir değil. Olurmu olmazmı.. Tamam verdiğin cevaplar için sağol gerisi beni bağlamaz.Valla biraz zor. Bu kişi sensin belli.
Ailene söyle
Arkadas beni kim attı ortaya hayda.dd tmm sağolun sadece bi soru olurmu olmazmı kabak bana kaldı. Neysee tesekkürlerben seni ve aileni bilsem dakka durmz ailene soylerdim
madem çocuk yapacak kadar buyuduysen yaptiginin arkasinda da duracak kadar buyumus olmali insan
Evet olurKızlar 18 yasına gireli 1 ay ılmus biri tek basına kürtaj olabilirmi bir arkadasım hmile kalmıs sordu merak ediyorym bende
Evli değilse çocuğun babasına gerek olmuyor.Ama bunun için yarın öbürggün adam hastaneden davacı olmasın die hastane kadına sorumlulugu almadığını dair imza artırıyor.Haklısın bencede ama cocukta ugrasıyo benim asıo merak ettipim su 18 yaşını doldurmak meselesi netice olark 1 ay olmus daha ama neticede dolsurmusmu oluyo. Doldutmus oluyorsada kendi isteği yeter dimi