Kürtajla alakalı lütfen bakabilirmisiniz?:(

Hayirlisi buymua diyip duruyoruz cunku baska yapabilecegimiz birsey yok.elimizden geleni yapiyoruz madiiyat cok etki ediyor sonrada corona cikti karsimiza bazen diyorum kendime nasip olmuyorsa vardir allahin bir bildigi diye valla bir nornal olsa mucize olucak insallah basimiza gelir kendiliginden olur benim 13 mayis kurtaj gunum hep dusunuyorum kurtaj olmasaydim si.di ikizlerimle evdeydim evin ici bebek sesi bebek camasiri kokucakri ne guzel 😥🤲🤲🤲🤲

Canım benim seni çok iyi anlıyorum 🥺 Rabbim sağlıklı evlatlarla kucağını doldursun ancak o zaman içinin yangını söner
benimde öyle.... Bana özelden ismini yaz seni de dualarımda anayım🤲 kimin duası makbul olur bilinmez kulun kula ettiği dua da önemlidir birbirimize edelim bu mübarek ayda
Bende 10 mayısta kürtaj oldum seninle aynı sayılır günlerimiz🥺 mayıs benim en sevdiğim aydı ama o yaşadıklarımız iz bırakınca insan farklı hissediyor Allah büyüktür gülüm biz inancımızı kaybetmeyelim ben inanıyorum birgün inşAllah sanada banada nasip olacak🤲♥️🌹

Merhaba hanımlar ben durumumu kısaca özetleyeyim şuan son adetime göre 9+3 haftalık hamileyim dün gittiğimde alttan ve üstten baktı doktor ama kesemin 7 haftalık olduğunu ve bebeğimin 6.haftada gelişiminin durduğunu söyledi 😞 Kesemin içinde nokta var bebekmiş o ama gelişememiş anembriyonik dedi😢 ama anlamadığım şey bişey görünüyor var belli ve ne ağrı ne kanamam yok . Bana kürtaj olma müdahale ettirme kendi düşer diyorlar. 8 mayısa Zeynep Kâmil'den randevu aldım bide oraya görüneceğim. Kürtaj olmak riskliymiş ilerde servikal yetmezliğine de neden olabiliyormuş😞 ne olur yardım edin benim gibi hiç ağrı kanama yokken kürtaj olan var mı? Bide Devlet Hastanesi'nde kazıyarak mı yoksa vakumla mı yapıyorlar kazıma işlemindende korkuyorum😞 Bu belirsizlik beni altüst etti yardımlarınızı bekliyorum 😔😔😔
Sizi bu 2 haftada Kontrole çağırmadı mı nasıl görmedi gelişemediğini. Devleti bilmem özelde hemşirelik yapıyordum vakumla yapıyorlardı

Merhaba hanımlar ben durumumu kısaca özetleyeyim şuan son adetime göre 9+3 haftalık hamileyim dün gittiğimde alttan ve üstten baktı doktor ama kesemin 7 haftalık olduğunu ve bebeğimin 6.haftada gelişiminin durduğunu söyledi 😞 Kesemin içinde nokta var bebekmiş o ama gelişememiş anembriyonik dedi😢 ama anlamadığım şey bişey görünüyor var belli ve ne ağrı ne kanamam yok . Bana kürtaj olma müdahale ettirme kendi düşer diyorlar. 8 mayısa Zeynep Kâmil'den randevu aldım bide oraya görüneceğim. Kürtaj olmak riskliymiş ilerde servikal yetmezliğine de neden olabiliyormuş😞 ne olur yardım edin benim gibi hiç ağrı kanama yokken kürtaj olan var mı? Bide Devlet Hastanesi'nde kazıyarak mı yoksa vakumla mı yapıyorlar kazıma işlemindende korkuyorum😞 Bu belirsizlik beni altüst etti yardımlarınızı bekliyorum 😔😔😔
ben de son regli tarihime gore 8. haftamda doktora gittiğimde kese var ama boş gözükmüştü. doktor 2 hafta sonra gel dedi bana. 10. haftamda tekrar doktora gittiğimde, artık embiroynun geliştiğini ve kalbinin attığını söyledi, meğer geç döllenmeymişl ve 10. hafta sandığımda meğer ben 7.haftamdaymısım. 3 hafta geriden geliyorum, su an 11. haftama girdim mesela ultrason ölçümlerine göre, ama regl tarihime gore 13. haftamda olmam gerekiyor. istersen biraz daha bekle. belki geç döllenmedir benimki gibi

ben de son regli tarihime gore 8. haftamda doktora gittiğimde kese var ama boş gözükmüştü. doktor 2 hafta sonra gel dedi bana. 10. haftamda tekrar doktora gittiğimde, artık embiroynun geliştiğini ve kalbinin attığını söyledi, meğer geç döllenmeymişl ve 10. hafta sandığımda meğer ben 7.haftamdaymısım. 3 hafta geriden geliyorum, su an 11. haftama girdim mesela ultrason ölçümlerine göre, ama regl tarihime gore 13. haftamda olmam gerekiyor. istersen biraz daha bekle. belki geç döllenmedir benimki gibi

Bacım 1 sene geçti üstünden tarihe bakarsan😊 teşekkür ederim yinede...malesef olmadı benim kürtaj oldum o zamandan beri hamile kalamadım😔 hayırlı olsun seninki
sağlıkla kavuşursun inşallah

Sizi bu 2 haftada Kontrole çağırmadı mı nasıl görmedi gelişemediğini. Devleti bilmem özelde hemşirelik yapıyordum vakumla yapıyorlardı

Konuyu 1 sene önce açmıştım
kürtaj oldum zaten ama yinede açıklayayım
kontrollere tabiki gidiyordum kalp atışı için başka bi doktor yeni atmaya başlamış demişti emin olamadı başka doktora gittiğimde o görmedi bebeği umutlu konuşmadı ama yinede bekle dedi o yüzden bekledim belki durum değişir diye ama malesef değişmedi ve 10 mayıs 2019'da 10+3'de kürtaj oldum 😔

Back
X