• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtarılan mülteciler Türkiye'ye gönderilecek

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
http://www.haberdar.com/gundem/kurtarilan-multeciler-turkiye-ye-gonderilecek-h19711.html
Kurtarılan mülteciler Türkiye'ye gönderilecek
44051-icerik.jpg

NATO, müttefik gemilerinin Ege Denizi’nde Avrupa'ya mültecileri kurtarmak ve insan kaçakçılığı yapan suç şebekelerinin önüne geçebilmek için göreve başlamaları konusunda anlaştı.
26 Şubat 2016 Cuma 09:04
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg yaptığı açıklamada, "Yunan ve Türk güçler birbirlerinin deniz ve hava sahasında operasyon yapmayacaklar" dedi ve diğer NATO gemilerinin de Yunan ve Türk deniz sınırlarında hareket edebileceğini söyledi.

Brüksel'de gece geç saatlere kadar süren görüşmelerin ardından NATO temsilcileri Şubat ayının başında Ege'ye gönderilen gemilerin Türk ve Yunan sahil güvenlikleriyle beraber Avrupa Birliği sınır kontrol kurumu Frontex ile mültecileri kurtarmak ve Türkiye'ye geri göndermek için nasıl çalışacakları konusunda anlaştı.

Stoltenberg açıklamasında ayrıca, Türkiye üzerinden gelen insanların kurtarılması durumunda Türkiye'ye gönderileceklerini de söyledi. Ege Denizi’nde yasa dışı göçü durdurmak niyetinde olduklarını söyleyen genel sekreter Standing Maritime Group 2’nin yapacağı devriyelerle her iki ülkeye yardımcı olacak bilgiler aktarılabileceğini de ekledi.

Geçen hafta yapılan Avrupa Konseyi’nde Türkiye’den Yunanistan’a gelen göçmen sayısının azalmadığı tespit edildi. 2016 yılının başından şimdiye kadar Yunanistan’a giren göçmen sayısı 78.000’i aştı.

Cunki onlari kolayca sinirdan iceri alan ve kabul eden Turkiye.. Diger ulkelere Turkiyeden kacip gittikleri icin de kabul edildikleri yere geri yolluyorlar..

Buyursunlar buyursunlar. Daha rahat etmeleri için biz cikalim artık, bizden çok nüfuzları olur birkaç seneye.

Kedi gibi yavruluyor bu insanlar. Çocuk yapıyor bile diyemiyorum artık, bildiğin yavruluyorlar. Hepsinin elinde bir sürü bebe, daha da geliyorlar bir kaç yıla azınlık kalırız buralarda. Gönderin gönderin biz de Avrupa'ya kaçarız artık.

onlar sayesınde bize yer kalmıcak :KK48:
En başından beri söylüyorum halada söylemeye devam edıyorum. Biz böyle bir duruma düşseydık onlar bizi olmazdı !

Back
X