• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtarın beni:((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım benim annene de hak ver ama sana uzakta, endişeleniyor bu çok normal....

Bende bekarken anneme bu sebeplerden dolayı içerlerdim ama o hep "anne olunca seni de görürüm, o zaman anlarsın beni" derdi...

Gerçekten haklıymış anne baba evladının kötülüğünü istemez hiçbir zaman....

Sen annene bu konuda yardımcı olursan eminimki o da zamanla rahatlar.....

Son düzenleme:
haklısın canımda abartıyor yanı ben oyle dusunuyorum cevremdekı arkadaşlarımın aılesı hıc boyle yapmıyor ama bır benım annem yapıyor tmm ayrı bır sehırdeyım ama yenı gelmedım buraya 2 sene oldu yanı 2 yıldır başka bır sehırde yanlız yasıyorum çok şükür bana iyiyi dogru öğretti annem bende bılınclıyım artık sıkmaya başladı annemin bu tavırları benı gerçekten ya sıkıldım

Sevgili kimyon ben de kızı dışarıda okuyan bir anneyim inan ki annen bunu senin kötülüğün için yapmıyordur .bende kızımın belli bir saatten sonra yurtta olmasını istiyorum .Bizler sizlere güveniyoruz ki dışarıda okumanıza müsaade etmişiz ama ortalık o kadar kötü ki hergün gazetelerde bu haberleri okuyoruz ve sizler için endişeleniyoruz.haa annen bağırmadan güzel bir dille anlatsa daha güzel olur tabii ama anneni de anla be güzelim .ben anneni çok iyi anlıyorum.

anne yüreği işte senin şuan sıkıldığın şey onun koruma içgüsü bunu bil...

bende anneme çok kızardım eskiden ama yıllar geçince ayaklar suya erince bazı şeyleri çok farklı düşünüyorsun inan...

ben daha çocuğum olmadan kızdığım annemin 7 gömlek üstü düşünmeye başladım...yani!

Bende şehir dışında okudum. Ailemden aynı davranışları bende gördüm.
Yeri geliyor kızıyordum onlara, bazen onlara yalan söylüyordum, yeri geliyordu arkadaşlarıma rezil olduğumu düşünüyordum.
Şimdi kendim düşünüyorum ilerde bir kızım olsa şehir dışında okusa nasıl gönderecem diye. Gerçekten ortam çok kötü,
annen sadece seni düşündüğünden yapıyor.

boyle ınsanlar cok guclu ınsanlardır bılıyormusun cunkı yasamak okadar guzelkı hıcbır ınsan olmek ıstemez.ıntıharı dusunmez.ben cok kızıyorum.bır gun daha fazla yasamak ıcın hastane koselerınde neler ceken ınsanlar war.bırde hayatlarının kıymetını bılmeyenler.bence sukredıp kendınızı olumlu ıslerle mesgul etmelısınız.yalnızım deyıp kendınıze sebep aramayın lutfen unutmayın hayat yalnız yasamak ıcın bıle cok guzel bence.

ya bu konular cok karışmış ama ben bır sey anlamadım arkadaşlarım hangı konuya cvp vermiş hangısıne yorum yapmış bu konuları tekrar ayırsak ne ıyı olur begenmedım ben

ölüm korkusudan ziyade Allaha ne cevap vericem üstüme düşenleri yapıyormuyum korkusu bende daha fazla.birde ölürken acı cekecekmiyim.bunuda cok düşünüyorum.
ama bunların altında gene ibadet ve manevi boslugu doldurmak üzerimize düşenler yapmak yatıyor bence..
1 sene önce kardeşimi kaybettim.sanki ölüm hep yanımda durdu 3-4 ay.uykum kacmıyordu benım aksine hızlı uykuya dalmaya basladım ama icimdeki sıkıntı üzüntü yedi bitirdi beni. ancak ibadet dua Kuran okumak rahatlattı beni..

arkadaşlar bu konu kapandı kii benımm panık aatak konum
ben başka konu açmıştım böyle birleşmesi hiç iyi olmadı konuların yaa
ltf yetkili kişiler ayırsın konularımı

uyuyamadım bir oyana bir bu yana döndüm durdum
allahım sen benim aklıma mukayet ol dedim dualar ettim ama kafamdan o düşünceyi atamadım ÖLÜM KORKUSU
nerden geldi neden geldi anlamadım ama bir an ölümü çok derin düşündüm
korktum tüm tanıdıklarımı sevdıklerımı dusundum olunce ne olcak onlara diye
acı çekcekler mi? ve daha bir sürü şey
akılımı kaçırıyorum heralde
bir gün bittiğinde bugunde bitti ömrümüzden bir gun daha eksıldı dıyorum ölüme dahada yaklaştık diyorum tövbe tövbe tabii ki bir gün ölcez ama
işte offf kelımlere bıle sıgdıramadım duygularımı kafamda bın bır turlu sey donuyor
inanın neden yaşıyoruz ki diyorum nasıl olsa ölcez neden cocuk getiriyoruz dünyaya
allahım sen benı affet dıyorum sonra bu dusuncelerım ıcın sen benı affet
kızlar ben ne yapıcam nasıl kurtulcam bu dusuncelerden ve daha fazlasından
uyuyamadım gecenın bu saattine kadaryatakda döndüm durdum
ltf sizin fikirlerinize ve size ihtiyacım var kendımı cok yanlız hissediyorum offf offfff valaha offsenağlamasenağlamasenağlama

kimyoncum ölüm korkusu herkesin içinde var inan...
her canlı mutlaka ölümü tadacaktır...
imansız gitmekten kork sadece...:teselli:

yorumun için tşk ederim ama bu konu kapaalı çok aldu cnm
bu konuyu ltf yetkili biri kapatsın olum korkumla ılıglı olanı

Korkunun ecele faydasi yoktur.

Ölüm Allah'a kavusmaktir, dini inanclari tam anlamiyla yerinde olan kimse ölümden korkmaz.

Elbetteki soguk bir kelime ölüm, ürpertici ama nasil ki dünyaya geldiysek, birgün gidecegiz.

Eger Allah kulluk yapiyorsan, insanlara iyi davraniyor hak yemiyorsan, kalbini temiz tutuyorsan hic korkma, emin ol orasi burdan cok daha güzel.

öpüyorum

arkadaşlar bırde yorum yaparken yazdıgımı okusanız bu konu hakkında yorum ıstemıyorum ben ltf herkese yinede tşk ederim ama ölüm korkumla ılgılı yorum yapmayın ltf konular karşıtgı ıcın böyle

canım onceden bendede oluyordu olum korkusu ama kendımı baska seylere yonelttım baska seyler dusunmeye baska seylerle ugrasmaya basladım sımdı ıyım sende dusunmemeye calıs canım

Arada hatırlamak lazım ölümü...ama he ran degil..psikolojin bozulur kendine meşgale bul.kitap oku uykun gelene dek..

Ben seni cok iyi anliyorum bende de ayni sorun var..oturup olumu dusunmem de hasta oldugumda ' ya olursem' diye sorular gecer aklimdan.. baskalara sacma gelebilir ama yasamadigin surece anliyamazlar.. Msl kardesim guler delisin kizim der. Ama annem gencliginde ayni korkulari yasadigi icin beni cok iyi anliyor. Bol dua okumak gerekir ben oyle yapiyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum. Geceleri uyuyamadiginda oturu olum dusunecegine eline bir kitap al veya bir film izle kendini mesgul et ve olumlu dusun..

valla panik atak belirtisi gibi canım bi psikoloğa görün istersen.......................

ben kendiminkini değil ama nedense (yaş farkından dolayı herhalde) hep anacığımın ölümünü düşünüyorum ve kahroluyorum anneme de anlatıyorum önce bi kahkaha atıyor sen ölürsen bende ölürüm diyorum beraber mezara giremeyiz yavrucuğum her canlı ölümü tadacaktır bunları düşünme yaşam ne kadar gerçekse yerini hazırlayan için ölümde o kadar güzel diyor :gitme:

Back
X