- 23 Kasım 2012
- 47
- 29
- 88
- 37
- Konu Sahibi Toprak6161
-
Tavsiye ederimselamlar
zeynep kamil hastahanesinde 2 aşılama olumsuz 1 aşılama iptal.
3 yıllık evliyim sebepsiz infertilite denildi.
Şubat ayına zeynep kamil tüp bebek raporum çıktı ama kararsız kaldım emsey nesrin hocanın orda 7200 tl fiyat verdiler. Nesrin hoca hakkındaki görüşlerinizi tedavi sürecinizi ve sonucunuzu dinlemek isterim.
Nesrin hocada 1 kez muayene oldum . Aşılama dönemimde .
nesrin hanımda başladım şuan 5 haftalık gebeyimTavsiye ederim
çok sevindim sizin adınıza Nesrin hanımın hastasıyım sebepsiz infertilite benimde 5 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım 2 başarısız tüp bebek denemesi bu ay histereskopi oldum Rahime çizik atıldı dondurulmuşlarla devam edeceğiz inşallahnesrin hanımda başladım şuan 5 haftalık gebeyim
histereskopinizi kim yapmıştıçok sevindim sizin adınıza Nesrin hanımın hastasıyım sebepsiz infertilite benimde 5 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım 2 başarısız tüp bebek denemesi bu ay histereskopi oldum Rahime çizik atıldı dondurulmuşlarla devam edeceğiz inşallah
Nesrin hanım yaptıhistereskopinizi kim yapmıştı
Günaydın, ne kadar ücret verdiniz histereskopi için?Nesrin hanım yaptı
Merhaba ben geçen yıl Şubat ayında yaptrdım emin değilim ama 4000 di sanırım . Martda transferim oldu tuttu çok şükür ikizlerim kucağımdaG
Günaydın, ne kadar ücret verdiniz histereskopi için?
Merhaba ben geçen yıl Şubat ayında yaptrdım emin değilim ama 4000 di sanırım . Martda transferim oldu tuttu çok şükür ikizlerim kucağımda
Gözünüz aydın tebrikler. Acaba histereskopinin faydası mı oldu herhangş bir sıkntı var mıydı rahminizde yoksa sadece çziik mi atıldıMerhaba ben geçen yıl Şubat ayında yaptrdım emin değilim ama 4000 di sanırım . Martda transferim oldu tuttu çok şükür ikizlerim kucağımda
Gözünüz aydın tebrikler. Acaba histereskopinin faydası mı oldu herhangş bir sıkntı var mıydı rahminizde yoksa sadece çziik mi atıldı
Hiçbir sorunum yoktu benim . Sebepsiz infertilite . Çizik atıldı tuttu nasip belki de bilmiyorumGözünüz aydın tebrikler. Acaba histereskopinin faydası mı oldu herhangş bir sıkntı var mıydı rahminizde yoksa sadece çziik mi atıldı
Maşallah diyelim o zaman canım. Benim de sebepsiz acaba tüp bebek öncesi bende mi çizik attırsam diye de düşünmüyor değilmHiçbir sorunum yoktu benim . Sebepsiz infertilite . Çizik atıldı tuttu nasip belki de bilmiyorum
Benim 3. Tuttu ama canım öyle de bir durum var direkt histereskopi yapılmadı ilk ikisi tutmayınca yapıldıMaşallah diyelim o zaman canım. Benim de sebepsiz acaba tüp bebek öncesi bende mi çizik attırsam diye de düşünmüyor değilm
Ben oldum ama yine minoosam acana ustunden birnsene geçtiBenim 3. Tuttu ama canım öyle de bir durum var direkt histereskopi yapılmadı ilk ikisi tutmayınca yapıldı
Doktor ne diyorBen oldum ama yine minoosam acana ustunden birnsene geçti
HEnüz tüp bebek için bir drla görüşmedim. Ön görüşme yapmıştım bir doktorla. ikinci kez yapalım demedi oda. Benim kendim fiktim oDoktor ne diyor
Sen tüp bebek yaptırdın mı canım peki anlamadım ben ?HEnüz tüp bebek için bir drla görüşmedim. Ön görüşme yapmıştım bir doktorla. ikinci kez yapalım demedi oda. Benim kendim fiktim o
Hayır canım henüz yaptırmadım. Doktor araştırıyorum şuanSen tüp bebek yaptırdın mı canım peki anlamadım ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?