kurtköy emsey ve kurtköy ersoy hastanesinde doğum yapan var mı

yesilyaprak57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
115
46
98
kızlar ekimde doğum yapcam inşallah. ersoy ya da emsey hastanelerinde doğum yapan var mı nasıl hastaneler , ve hangi doktorlarından memnun kaldınız

Şimdilik Kurtköy Ersoy'a devam ediyorum. Ama doğum için henüz karar vermedim. Benim de bu iki hastanede doğumla ilgili bilgiye ihtiyacım var.

Selâm arkadaşlar bende Emsey hastahanesine gidiyorum prf. Ahmet hocaya ikiz gebelik ve tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım o yüzden hastahanede yeni dogan yoğun bakım ünitesi olmasına özen gösterdiğim için bu hastahaneyi seçtim ancak ikiz ve doğuma prf. Gireceği için 7bin doğum fiyatı verdiler çok pahalı geldi açıkçası :((

Ben de Emsey'de doğum düşünüyorum. Henüz detaylı bilgi almadım ve fiyat sormadım.

Yakın zamanda orda, özellikle de normal doğum yaptıysanız lütfen bilgi verebilir misiniz?

Doğumhane, öncesi, sonrası vs. Normal doğum ücretine neler dahil? Oda veriliyor mu?

30. haftadayım. İlk bebeğim olacak ve kısmetse normal doğum düşünüyorum. Çok heyecanlıyım. Deneyimli olanlar bilgi verirse gerçekten çok makbule geçecek.

Bebekleriniz hayırlı olsun gözünüz aydın Allah anali babalı büyütsün inşaallah bende Emsey de Ahmet hocaya gidiyorum ancak onun doğum ücreti çok pahalı normal kadın dogumcusuna gitmek istiyorum ikiz gebeyim tüp bebek durumum biraz özel olduğu için tecrübeli ve kolay iletişim kurabilecegim bir dr. Olsun istiyorum bilgi verirseniz sevinirim...

Benim doktorum orkide şancı idi. Doğumhanedeki iletişimi desteği çok çok güzeldi, normal doğumda oldukça önemli bir detay bu. Hamilelik sürecinde de hep iletişim halindeydik. Ama ikiz gebelikle ilgili uzmanlığı vs var mı bilmiyorum

Evet, genç, 33-34 yaşlarında sanırım. Ama gayet ilgili ve oldukça bilgilendiriyor. Bir de ben şahsen gitmedim ama Pınar hanımı da önerdiklerini okumuştum bu forumda.

Ahmet beye de perinatolog olduğu için bir kez 22. haftada (sanırım) gitmiştim. Canan hanım nerdeyse onun kadar detaylı bakıyor diyebilirim. İlk gittiğimde çok şaşırmıştım.

Back
X