• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtlu kurabiye..

piyonist

çokta umrumda..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
6.823
758
163
Merhaba,

Bakkaldan aldığım Pastacıoğlu markalı acıbadem kurabiyesinin içinde canlı kelebek ve kurt vardı. Bende arkasında yazan numaradan firmaya ulaşmayı denedim. Numara yanlıştı çünkü ne çalıyordu nede ulaşılabiliyordu. Sonra internetten buldum aradım ama numara bize ait değil dediler. Sonra adreside söyleyince aa bizim ama deponun dediler. Şikayetimi ilettim. Bakkalın saklama koşullarındanmış dedimki ben sürekli oradan alışveriş yapıyorum ve koşullarında sıkıntı yok neticede güneşe serip satmıyor bakkaldan bahsediyoruz. Bana yok nereden bilelim rakip firmadan aramadığınızı, ne yapalım ne istiyorsunuz, size üretim sertifikalarımızı gönderelim şeklinde sert çıkış yaptılar birde. Sanki bir Etiden bahsediyoruz da rakip firma arayacak!!! 174 Sağlık hattına bu konuşma öncesinde zaten iletmiştim. Ama son kullanma tarihi geçmeyen bir üründe böyle bir sıkıntı varsa ve üstüne böyle bir üslup ile cevap veriliyorsa yapabileceğimiz ne olabilir?

Teşekkürler

Merhaba,

Bakkaldan aldığım Pastacıoğlu markalı acıbadem kurabiyesinin içinde canlı kelebek ve kurt vardı. Bende arkasında yazan numaradan firmaya ulaşmayı denedim. Numara yanlıştı çünkü ne çalıyordu nede ulaşılabiliyordu. Sonra internetten buldum aradım ama numara bize ait değil dediler. Sonra adreside söyleyince aa bizim ama deponun dediler. Şikayetimi ilettim. Bakkalın saklama koşullarındanmış dedimki ben sürekli oradan alışveriş yapıyorum ve koşullarında sıkıntı yok neticede güneşe serip satmıyor bakkaldan bahsediyoruz. Bana yok nereden bilelim rakip firmadan aramadığınızı, ne yapalım ne istiyorsunuz, size üretim sertifikalarımızı gönderelim şeklinde sert çıkış yaptılar birde. Sanki bir Etiden bahsediyoruz da rakip firma arayacak!!! 174 Sağlık hattına bu konuşma öncesinde zaten iletmiştim. Ama son kullanma tarihi geçmeyen bir üründe böyle bir sıkıntı varsa ve üstüne böyle bir üslup ile cevap veriliyorsa yapabileceğimiz ne olabilir?

Teşekkürler

canım bnm başımada uno nun poşetli ürünlerinde küflenme olmuştu bir örneğini kargoyla firmalarına yolladım ne aradılar ne sordular,fakat maliyeye ve sağlık bakanlığına müracat edince tutuştular :)
canım lütfen kimsenin etkisinde kalma gerekli yerlere müracat et insan sağlıgıyla oynamak o kadar kolay olmamalı.
madem o ürünü üretiyor,para kazanmak hırsıyla madem o ürünü pazarlayıp satıyor,ürününün arkasında olmalı, yok saklamadan yok bayiden oldu yok nem almış yok bilmem ne olmuş gibi vs bahaneler üretmemeli bence ...

canım bnm başımada uno nun poşetli ürünlerinde küflenme olmuştu bir örneğini kargoyla firmalarına yolladım ne aradılar ne sordular,fakat maliyeye ve sağlık bakanlığına müracat edince tutuştular :)
canım lütfen kimsenin etkisinde kalma gerekli yerlere müracat et insan sağlıgıyla oynamak o kadar kolay olmamalı.
madem o ürünü üretiyor,para kazanmak hırsıyla madem o ürünü pazarlayıp satıyor,ürününün arkasında olmalı, yok saklamadan yok bayiden oldu yok nem almış yok bilmem ne olmuş gibi vs bahaneler üretmemeli bence ...

canım o ürünü ibretlik olsun diye tüm sitelere koyacaksın, sonra bişey yapmana gerek yok onlar seni buluyorlar zaten. ama bu dediğim marka bile değilki hizmet anlayışı olsun.. ben zaten sağlık bakanlığına daha orayı aramadan önce şikayet ettim. asla bırakmam peşini şikayetvar a da ettim ama firma bulunamadığından adres tel blgisi istiyor o kadar kurumsal(!) bir firma yani. birde demezmi nereden bileyim rakip firmadan aramadığınızı. ya sen kimsin, bu ne komiklik :9::9::9:
ayrıca saklama koşullarıylada ilgili olsa o zaman sattırmasın madem bu kadar ürününüe güveniyor takibinide yapsın, saklama koşullarını sağlayamayan almasın. ama tabi bunu düşünemez rakip firmaların onu arayacağını düşünür... te Allahım çok alem ya. halbuki dese ki kusura bakamyın şöyle böyle iade alalım kendimizi nasıl affettirebiliriz.. bi şekilde geçiştirirz, olabilir deriz, ürününe sahip çıkıyor belkide gerçekten saklama koşullarıyla ilgili deriz, deriz de deriz yanii ama bu kaş yapayım derken göz çıkartıyor..

Son düzenleme:
konumu bile unutmuşum :ssz: sağlık bakanlığından cevap geldi firma bulunamadı diye. merdiven altı üretim buna denir.
PASTACIOĞLU. aklınızda tutun bu markayı hiçbişeyinide almayınn derim ben. pis yalancılar. kazandıkları para boğazlarına dursun.

Back
X