O na ulaşabileceğin her yolu kapat. Gerekirse tlf bile kullanma bi süre.Hayır onu sevdigim için ona güvendigim için oldum fakat anlattıgım gibi çıkmazın içindeyim
Evlenince düzelir sanma sakın daha fazla artar saygısızlık sevgisizlik hem psikolojik hen fiziksel şiddet seni bitirir. Kendine bi iyilik yap ve ayrıl. Evli iki çocuklu bi anne olarak söylüyorum. Balık baştan kokar kızım kendine acıselam kızlar okadar çaresizimki sizinle paylaşmakmistedim Benim 4 yıldır ilişkim vardı süper gidiyordu ben almanyada o agrıda yaşıyordu kızlar kürttü kendisi ben din ırk islam ayırt etmem ama ailem ediyordu ve arada kalmamak için ona çok yalanlar söyledim sonra oda çgrenince artık sana inanmıyorum güvenmiyorum istemiyorum dedi almanyadan kalktım affetsin diye yanına 3 kez gittim annesi süper agırladı ilgilendi vs vs ama kendisi rencide etti sözlü şiddetler hakaretler devam etti öfkesi dinmek bilmiyordu ama beraberde olduk son 1 senedir burnumdan getirdi arama beni desede hep arıyorum ve oda açıp konuşuyor ama bazen çok iyi bazende hakaret bazende iftiralar atıyor 1 gün aramasam gezip dolaşıp sürttügümü sanıyor hem aramamı istemiyor hemde bunu sorguluyor onuda anlamış degilim kızlar sizce napmaya çalışıyor ve napabilirim yoruldum artık aramadanda duramıyorjm çok denedim
Size katılıyorumEvlenmeden birlikte oldun diye seni farklı algilamis çünkü onların kültürlerinde böyle birşey yok.Bu sevdadan vazgeç mesele senin yalanların değil onlar sadece dikilmis kılıf mesele adam senle birlikte olunca defteri kapatmış.
Sunu soyleyeyim ağrilidan adam cikmaz benim basim yandi sende basini yakma ayrimcilik olnaz dedik sevdim cok sevdimbailemi teotim evkendik 5 yil oldu vevsldatildim ve ailesinin soykedigi ya bizim buraninn erkekleri joyle disarda kacanak yapar birsey olnaz yaselam kızlar okadar çaresizimki sizinle paylaşmakmistedim Benim 4 yıldır ilişkim vardı süper gidiyordu ben almanyada o agrıda yaşıyordu kızlar kürttü kendisi ben din ırk islam ayırt etmem ama ailem ediyordu ve arada kalmamak için ona çok yalanlar söyledim sonra oda çgrenince artık sana inanmıyorum güvenmiyorum istemiyorum dedi almanyadan kalktım affetsin diye yanına 3 kez gittim annesi süper agırladı ilgilendi vs vs ama kendisi rencide etti sözlü şiddetler hakaretler devam etti öfkesi dinmek bilmiyordu ama beraberde olduk son 1 senedir burnumdan getirdi arama beni desede hep arıyorum ve oda açıp konuşuyor ama bazen çok iyi bazende hakaret bazende iftiralar atıyor 1 gün aramasam gezip dolaşıp sürttügümü sanıyor hem aramamı istemiyor hemde bunu sorguluyor onuda anlamış degilim kızlar sizce napmaya çalışıyor ve napabilirim yoruldum artık aramadanda duramıyorjm çok denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?