Kurtulamıyorum

Simgeben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2019
2
1
1
38
selam kızlar okadar çaresizimki sizinle paylaşmakmistedim Benim 4 yıldır ilişkim vardı süper gidiyordu ben almanyada o agrıda yaşıyordu kızlar kürttü kendisi ben din ırk islam ayırt etmem ama ailem ediyordu ve arada kalmamak için ona çok yalanlar söyledim sonra oda çgrenince artık sana inanmıyorum güvenmiyorum istemiyorum dedi almanyadan kalktım affetsin diye yanına 3 kez gittim annesi süper agırladı ilgilendi vs vs ama kendisi rencide etti sözlü şiddetler hakaretler devam etti öfkesi dinmek bilmiyordu ama beraberde olduk son 1 senedir burnumdan getirdi arama beni desede hep arıyorum ve oda açıp konuşuyor ama bazen çok iyi bazende hakaret bazende iftiralar atıyor 1 gün aramasam gezip dolaşıp sürttügümü sanıyor hem aramamı istemiyor hemde bunu sorguluyor onuda anlamış degilim kızlar sizce napmaya çalışıyor ve napabilirim yoruldum artık aramadanda duramıyorjm çok denedim

İçinden geçeni söyleyeyim
Evlen evlenince düzelir

İçimden geçeni söylüyorum
Küfür hakaret kavga kıyamet bitmek bilmeyen öfke Yaşadığınız biriyle
“annesi süper ağırladı “
diyemi beraber de oldunuz
....

Hayır onu sevdigim için ona güvendigim için oldum fakat anlattıgım gibi çıkmazın içindeyim
O na ulaşabileceğin her yolu kapat. Gerekirse tlf bile kullanma bi süre.
Bu kadar değersiz olamazsın ya.
Adamda sevgi yok, saygı hiç yok. Ee ne kaldı geriye.

Evlenince düzelir sanma sakın daha fazla artar saygısızlık sevgisizlik hem psikolojik hen fiziksel şiddet seni bitirir. Kendine bi iyilik yap ve ayrıl. Evli iki çocuklu bi anne olarak söylüyorum. Balık baştan kokar kızım kendine acı

Evlenmeden birlikte oldun diye seni farklı algilamis çünkü onların kültürlerinde böyle birşey yok.Bu sevdadan vazgeç mesele senin yalanların değil onlar sadece dikilmis kılıf mesele adam senle birlikte olunca defteri kapatmış.

Size hakaret eden insanla mi beraber oldunuz ve hala etmeye devam ediyor diyorsunuz neden koşarak uzaklaşmiyorsunuz bu adamdan?

hic mi gururunuz yok bu ne hal ya
azıcık gururlu olun sizi istemiyor

Tabii ki de ayrılacaksın yahu!
Bir kere yalanın üzerine kurulu düzgün bir ilişki olmaz.
İkincisi kendine biraz değer ver. Sana hakaret eden adamı neden istiyorsun? Aşkından da ölsen affedilemeyecek şeyler var. İlk sırada saygısızlık geliyor.
Muhtemelen başka birini sevemezsin zannediyorsun ama inan seviyorsun.

Acı çekmekten kendini yıpratmaktan hoşlanıyorsan devam edebilirsin tabi,ama ne gerek var seni bu kadar üzen birisi için bunlara katlanmaya.

Saygısızlık oldu mu ilişki biter. Kendini değersizleştirme daha fazla. Arama sorma akışına bırak. O adım atsın biraz.

Size katılıyorum

Adam size hakaretler ediyor ve siz hala onu istiyorsunuz bence yol yakınken donun bu sevdadan

Gurur bazen hayat kurtarır arkadaşım taa almanyadan kalkıp adamın ayağına hakaret küfür işitmeye mi gittin allah aşkına ? Bu nasıl bir ilişki ? Belli ki adamda kadına değer vermekten eser yok ! Birde üstüne birlikte olmuşsunuz kendinize hiç mi değer vermiyorsunuz? Gerçekten bazen hemcinslerimi anlayamıyorum.

Bazilarina bela geliyorum demiyor,
bu bazilari belaya yürüyor resmen.

Sizin sizi önemsemeyen bir insan icin kalkip bir ülkeden baska ülkeye hemde 3 kez kosmaniz ne kadar sacmaysa, birlikte olmaniz daha sacma ve daha sonra o dengesiz davranmasina ragmen devam etmeniz bi hayli fazla.

Bazi kisiler neden bu kadar yapiskan oluyorlar anlamiyorum.

Neden bukadar takinti yaptin. Seni bezdirmek biraktirmak icin ugrasan adamin ayagina kadar gidip Neden beraber oldun. GErceklerle yüzleş kabullen karşındaki insan sana değer vermiyor gör.

Bacım madem adamla aranız kötü ne demeye birlikte oluyorsunuz. Yarın bigun gerçekten sana değer veren bı adam çıkıp da evlenmeye karar verdiğinde tekrar konu açarsın. Gençliğimdd bı bok yedim evlenmek üzereyim çok pismanim napiyim diye

Sunu soyleyeyim ağrilidan adam cikmaz benim basim yandi sende basini yakma ayrimcilik olnaz dedik sevdim cok sevdimbailemi teotim evkendik 5 yil oldu vevsldatildim ve ailesinin soykedigi ya bizim buraninn erkekleri joyle disarda kacanak yapar birsey olnaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…