Kurtulamıyorum :(

BULAMADIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.206
9
158
Merhaba kızlar kısa bir özet geçeyim konumdan istedim hatırlamayanlar için

Merhaba Kızlar

Konumu hatırlayanlar bilir eşimden boşanmış tazminat ve nafaka kazanmıştım çalışıyorum şuan.2,5 yıldır ayrıyız resmen boşanalıda yaklaşık 1 yıl olucak...Eski eşim 2 gün önce şöyle bir mesaj attı :

---İnsanlara nafaka almıyorum diyormuşsun ama ben heray düzenli ödüyorum ve ödeyeceğim senin eline geçmiyorsa avukatına sor.Bence tazminat ve nafakayı senin ve benim avukatım yiyor eğer onların yemesini istemiyorsan sana bir kağıt göndereceğim tazminat ve nafakadan feragat ediyorum diye imzalar bana geri yollarsın...

Benim attığım mesaj :

---Evet nafakanı istemiyorum ama tazminattan vazgeçmem yapılanlar unutulmadı sen neyin affı olarak tazminattan feragat etmemi istiyorsun şiddetinmi, ihanetinmi yoksa ailenin yaptıklarınınmı affıı ben kendime temiz bir sayfa açtım bU konulara girmek istemiyorum

Onun attığı :

---Nafaka az tazminat daha fazla ondan tazminattan vazgeçmiyorsun değilmi parada senin aklın alnımın teriyle kazanıyorum o parayı kendinin bile inanmadığın yalanlarla mahkemede kazandın ama zehir zıkkım ediyorum ben seni aldatmadım aklımda başka olsa şimdi onun yanında olurdum aslında sana bu mesajı atmamam gerekirdi sende değişen hiçbişey yok Para az geldiyse bir daha dava aç

Benim attığım :

----Aklım parada pulda olsa nafakadanda vazgeçmezdimben senin paranda değilim çalışıyorum şükür aileme ne acılar yaşattın beni ne hale getirdin bunların bedel daha yeni evliyken sevgilinine özel msn aldın hepsini belgeledim ve kazandım

Onun yazdığı :

---Sen hala msn adresine takıl olurmu...Dürüstsen imzala değilsende haaa kapat konuyu gitsin.Sen benim eski karımsın ben ne başkasına ne aileme özelimi anlatmadım anlatmamda kendi yaptıklarını bana suç olarak yükleme.Neyse tamam kolay gelsin...

Bizim boşanmamız şiddet ve ihanet artı ailesiydi tam 4 aya yakın baba evinde beklemiştim ne ailesi ne kendisi aramamıştı en son dava açmıştım ve kazanmıştım...

En son kızlar ben buna mesaj attım lanet olsun nafakanı istemiyorum dilekçe vericem sende yatırma nafaka diye ama vermedim dilekçeyi mesajıma da cvp vermemişti.Aradan 1 ay geçti her ayın başında tazminatı yatırıyor artı nafakayı da bu ay gene yatırmış hoş nafakayı almadım da daha avukat masraf falan diyordu 3 gün önce gecenin 1 de aramış beni uyuyordum sabah gördüm neden aradı bilmiyorum kesin nafaka dilekçesini vermedim ya ondan aptal insan gecenin 1 de ararmı? Bende aramadım neden aradın diye istese msj atar derdini anlatır neden konuşmak istedi ki sayacaktı galiba ağzına geleni....Hala uğraşıyorum :(

bence hala eşini seviyosun neden aradıgıyla ilgileniyosun umrunda olmasa canı cehenneme der tazminat ve nafaka icinde tek muhatabın avukatın olurdu vee cok saf temiz yuregin var herşeyi acık acık yazman şaşırttı burdan hala ona karşı ilgin oldugunu anladım senin aldattıgı gururunla oynadıgı icin inat yapıp boşanmışsın galibaaa...cocugun var mı peki

Kesinlikle vazgeçmeyin ne nafakadan ne tazminattan... Mesajda yazmış olabilirsiniz imzanız olmadıkça vazgeçmiş sayılmazsınız.
Yaşadıklarınızı biliyorum.

Herşeyin bedeli vardır. Siz mücadele ettiniz ve kazandınız.
Aramış olması artık sizi ilgilendirmesin...
Bence artık konuşmayın da, çünkü amaç sizi kandırmak ve hakkınızdan vazgeçmenizi sağlamak......

ne diye hala msj yazıyorsun ki?
avukatına söyleyiver gitsin..
kıymet verildiğini zannediyor..

Ne tazminattan ne nafakadan vazgeçmeyin. Çocuk kandırmaya çalışır gibi ne o öyle. evliliğinizde bitmiş zaten. aradı aramadı takılmayın, önünüze bakarak ilerleyin. inşallah mutlu olursunuz.

ne diye hala msj yazıyorsun ki?
avukatına söyleyiver gitsin..
kıymet verildiğini zannediyor..

Aynen katılıyorum, ne mesaj gönderin, ne telefonla görüşün, ayrıca nafaka sizin hakkınız, nafakanızdan da tazminattan da vazgeçmeyin, eski eş nafaka ve tazminatla ilgil birşey söyleyecekse avukatınızla görüşsün.

pardon ama nafakayı avukatla mı gönderiyor bu adam ? direk adınıza yatması gerekmez mi? buna kim inanır ya saçmalamış.ayrıca asla vazgeçmeyin nafakadan da tazminattan da. mesajlarına da cevap vermeyin boşuna yıprandıgınızla kalırsınız.direk avukatınızla muhatap olsun.

Bu arada üstteki mesajıma ek olarak; adam para derdine düşmüş bir de duygu sömürüsü yapıyor aldatmadım diye ağlıyor bu saatten sonra ne önemi varsa.dediğim gibi bence muhatap olup kendinizi yıpratmayın.oldu canım ya gönder hemen herşeyden feragat ediyorum diyip imzalayayım...ay sinirlendim yine :47::4::47::47::47::4:

yukarda 2-3 arkadsa katıldıgımı belirten begenimi yaptım bende bosanmak üzereyim eşimin dava açmasını bekliyorum çünkü kendisi istedi kendi açsınn masraf yapamam bana gurur kırıcı onur kırıcı davranıslarda bulundu hakaret mesajlarıda elimde hatta psikiyatriye gidip raporda alcam manevi tazminat için bide 2 gün önce twitter hesabı oldugunu ogrendim ben kullanmıyordum onun böle seylerle ilgisi yoktu söylemedi bakmak hiç aklıma gelmedi böyle bişey olabilceği.....aptallık etmişim....:47: ve orda tanımadıgım 3-4 kızı takip ediyor okul iş arkadası fılan değil eminim ihanet ettiğinden supheleniyorum bikac ay once nişanlıyken onların tweetlerini falan alıntılamış bikac kere.... kesin konusmustur ünlü 2 bayana cok guzelsiniz woww diye tweet atmış cocuk gibi...ihanet etmişmidir nasıl kanıtlarımkiii bu benim midemi bulandırdı fotograf videolarını cektim.Sen tecrübelisin manevi tazminat davası için cok masraf ediliyomu nafaka talep etmek için falan? nası oluyo bu işler beni bilgilendirirsen sevinirim.....

ne nafakandan vazgeç nede tazminattan senin çektiklerinin kaçını çekti adam para derdine düşmüş...

arasada msj. göndersede hiç bir şekilde görüşme ne gerekiyorsa avukatınla görüş muhatap olma...

sen konuştukça bununla o dahada çirkinleşecek ve yıpranan üzülen sen olacaksın...

Nafakadan vazgecme BULAMADIM. Kullanmak istemiyorsan al o parayı bir garibana ver ama vazgecme. Adamın kesesine dokundukca canı yanmaya baslamış; beter olsun.

arkadaşlar gibi bende aynı şeyi söyleyeceğim ne nafaka nede tazminattan vazgeç..mesajlarına,aramalarına cevap verme..ok istiyorsa avukatınla görüşsün..belli ki seni gaza getirip vazgeçmen için bir yol arıyor...hiçbirşey imzalama,onlar senin hakkın..çektiklerinin bedeli ise asla olamaz...

Allah bundan sonraki yaşantında güzel kapılar açılmasını,huzur,mutluluk,bereket içinde yaşamanızı nasip etsin...

İkisinden de vazgeçme canım
Hala seni kandırmaya çalışıyor anlaşılan
Konunu bilmiyorum ama kesinlikle uyma ona
Telefonlara da çıkma :19:

kızlar yorumlarınız için çokkk tşk destek veriyorsunuz herzamanki gibi minnettarım.Beni kandırmaya çalıştığının farkındayım.Hayatımda biri var şuanda ve iyi biri.Eski eşin araması mesaj atması beni umutlandırmıyor yaptıklarını hiçbir zaman unutamam nefret doluyum.Evet zamanında çokkk bekledim yalan yok arasın diye.Ama hiçbişey hissetmiyorum nefret dışında.Dayağını abisinin bana yaptıklarını unutmadım.Biranlık sinirle vazgeçicektim nafakadan ama sonra vazgeçtim kuruşuna kadar alıcam.Pislik zamanında ben ağlayıp birkaç parça eşyamı toplarken adam elinde laptopla bana anlaşmalı boşanma şartlarını okuyordu şimdide gece 1de arıyor.Asla kızlar asla vazgeçmiycemm...

Back
X