• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtulamıyorumm :(

ya bilmiyorum :( yani en fazla 1-2 alışkanlık olabilir bir insanda ama benim çok var ve iyice ilerledi :( öncedende farkındaydım aileme falan söylemiştim bu durumu.ama onlar o günden bu güne ,nuh diyor peygamber demiyorlar. kendim uzmana gitmekte korkuyorum onlarda beni götürmüyor :(

kaç yaşındasınız? kendiniz gidemez misiniz?

allah başa vermesin ..hadi tırnağı anladımda terlik elbise yemekte ne..psikolojik sanırım.acaba bunlarda bir çeşit vitamin falanmı var vücudunuz istiyor..çok ilginç..iyiki bu kadınlar kulübünü keşfettim bakalım daha neler okuyacağım..tövbe tövbeee

teşekkürler psikiyatriye gidicem ama ailem normal olduğunu söyledi. herkes bu tür şeyler yaparmış :(

canım bunun neresı normalll öyle sey olur mu bu yanlış anlama ama bır rahatsızlık tıpkı basagrısı gıbı bı farkı yok..sımdı bunu halletmezsen sosyal hayatında vew ortamlarda cok kötü hıssedersın psıkolojın ıyıce bozulur en kısa zamanda bır psıkıyatra baasvurr vew caresıne bak..lütfennn... onlar evlatları olduğun ıcınnn belkı sana böyle bıseyı konduramıyorlar ama bu bır gerçek ve caresıne bakmazsan kendıne cok buyuk bır kötuluk etmıs olacaksın...

Bendede vardı bunlar kucukken simdi aklıma geldi hic biri alıskanlık olarak kalmamıs şükür :53:

Kimde yok ki? Bendede tırnak ve saç kemirme vardı. Zamanla kendimi fernelemeyi öğrendim. En kısa zamanda bırakmanı dilerim.

ailem normal olduğunu söyledi ama ben yinede psikoloğa gidicem teşekkür ederim :)

aileniz yanlış yönlendirmiş sizi bu kesinlikle normal değil.
sadece tırnak yeme alışkanlığı olsa belki acı tırnak cilaları vs çözüm olabilir di ama sizde çoklu bir sıkıntı var
en kısa zamanda psikiyatriste gidin onlar hallederler bu sıkıntıyı inşallah

Back
X