kurtulmam lazim tek bildigim bu.

benneyanginlargordum

İyi bir insanım ama, herkese değil.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
19.368
99.161
598
41
merhaba kizlar. bu bugunku ikinci actigim baslik.
epey uzun yazmistim digerinde bunu kisa tutmaya calisicam.
uzun zamandir beraber oldugum sevgilimin nerdeyse herseyini affedip her durumda elini tutup vazgecmedim ondan. siginak gibi bisey oldum. benim cocugum yapmaz diyen anne gibi onu habire savundum. haliyle suan kendisini vazgecilmez saniyor ki gurursuzun tekine donustugum icin hakli da.
bugun tartistik. tartisma oyle bir boyut aldi ki ben en son bagira bagira yeter diye agliyordum gerisini hatirlamiyorum. beni o raddeye getirene kadar ugrasti. ve sonra o halimi seyretti. sonra beni onsuzlukla tehdit etti. sonra tum bu kotulugu kendime ben yapiyormusum boyle soyledi. arkadasim gelecekti kizi geri gondermemi istedi. sonra da benimle sevismek istedi bunu yaparken beni cok sevdigini soyledi.
beni yargilayin gurursuz diyin diye yazmiyorum bunlari. kendimin farkindayim. halimin farkindayim. cikis yolu ariyorum. kocan degil terk et demeyin nasil terk edecegimi soyleyin. ciddi ciddi yardima ihtiyacim var. pazartesi gunu psikologa gidecegim.
bitirmek istiyorum ama nasil yapicam bilmiyorum.

Yok mu sınavın, sözlün vs.?
Otur ders çalış bence.
Böyle işlerle uğraşmaktan daha kolay inan.

Valla sunu diyeyim ben onsuz yasayamam dedim ailemden biri icin elimden aldilar ama ben yasadim. Hayat beni beklemedi, okul beni beklemedi,insanlar beni beklemedi. Bende beklemedim, bekleyemedim. Kimse vazgeçilmez değil. Ayril, özlediğin her an seni sinir krizine sokup, sevismek istedigi icin yanasmasi gelsin aklina ki bu bence en adisi. Kendi gururunu düşün. Ve sunu soyleyeyim keske ben sunu yapmasaydim diyecegin seyleri yapma. Zaman geçtikçe insani en cok bu rahatsız ediyor

E konuların hep aynı neden 3 tane açtın birinden devam etseydin yasak zaten aynı konuları açıp durmak.
Konuna gelirsek senin ayrılacağın yok bizide yorma sende biliyosun ayrılman gerektiğini

evet cok haklisin. ona kizgin degilim kendime kizginim bu halime kizginim. ben sadece kendime kizginim.

sırf o istedi diye sevişecek misin güzel kardeşim. yapmayın etmeyin kendinizi bu durumlara düşürüp sonra bağımlı olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…