- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
off yasmasa mudahale ederler ya.E konuların hep aynı neden 3 tane açtın birinden devam etseydin yasak zaten aynı konuları açıp durmak.
Konuna gelirsek senin ayrılacağın yok bizide yorma sende biliyosun ayrılman gerektiğini
evet cok haklisin. ona kizgin degilim kendime kizginim bu halime kizginim. ben sadece kendime kizginim.Valla sunu diyeyim ben onsuz yasayamam dedim ailemden biri icin elimden aldilar ama ben yasadim. Hayat beni beklemedi, okul beni beklemedi,insanlar beni beklemedi. Bende beklemedim, bekleyemedim. Kimse vazgeçilmez değil. Ayril, özlediğin her an seni sinir krizine sokup, sevismek istedigi icin yanasmasi gelsin aklina ki bu bence en adisi. Kendi gururunu düşün. Ve sunu soyleyeyim keske ben sunu yapmasaydim diyecegin seyleri yapma. Zaman geçtikçe insani en cok bu rahatsız ediyor
yasaksaoff yasmasa mudahale ederler ya.
anladiginda fikir yazarsan sevinirim.anlamadim ben
tecavuzmu etti yani sana
okey.Tamam ben kibledim zaten editörler bakar
hayir tabikide. sevistim yazmadim. sevismek istedi yazdim. o istiyor diye hic sevismedim neyseki ama bu gurursuz oldugum gercegini degistirmiyor.sırf o istedi diye sevişecek misin güzel kardeşim. yapmayın etmeyin kendinizi bu durumlara düşürüp sonra bağımlı olmayın.
var da canim istemiyor.Yok mu sınavın, sözlün vs.?
Otur ders çalış bence.
Böyle işlerle uğraşmaktan daha kolay inan.
İyi ya böyle devam et.var da canim istemiyor.
kizmiyorİyi ya böyle devam et.
İleride bugünleri ne kadar boş geçirdiğini hatırlar başını taşlara vurursun.
Ailen kızmıyor mu hiç?
Süper!kizmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?