Böyle konuşuyorlar. Ondan sonra acaba tum olumsuzlukları biz bunun icin mi yaşadık diye şüpheye düşünce yine kötü oluyoruz. Tek adam olunca her sey duzelecek bu kadar kolay yani.
Yahu şu an zaten ohal. İstenen karar hoop khk çıkıyor hemen. Zaten uzun zamandır kukla bir başbakan ile tek adam. E o zaman en çok bomba neden ohal zamanı patladı. Durdurabiliyorsan durdursana şimdi. Yok yapabiliyorsan da yapmıyorsan nesin o zaman sen? Şu anda başkanlık gelince yapamayacağın ne var?
Böyle konuşuyorlar. Ondan sonra acaba tum olumsuzlukları biz bunun icin mi yaşadık diye şüpheye düşünce yine kötü oluyoruz. Tek adam olunca her sey duzelecek bu kadar kolay yani.
Hiçbir şey yok, o zaman da bir şey yapmayacaklar zaten.. kendi seçmenlerinden bir şey bekleyen olduğunu da düşünmüyorum.. dış güçler, üst akıl, takdir, mukadderat, ecel falan falan olacak yine..
Bu kadar saçma ve içi boş argümanlara tutunduklarına inanamıyorum. Demek ki o kadar ... bir milletmişiz ki layığımız bu olmuş.
He evet diyen terör karşıtı hayır diyen terör yandaşı. Çünkü akp ve tayyip döneminde terör şehirlere inmedi, toplu ölümler yaşanmadı. Terörü o kadar bitirdiler ki ve şu anki sistem terörün önünde o kadar engel ki tamamen kökünden kazınmasının tek yolu başkanlık sistemi.
Kimileri her gün bu filmi izleyip böyle tatmin ediyor kendini.
Benim korkum, bu aciklamalar ellerinde teror icin hicbir plan olmadigi anlamina geliyor.. eyvahlar olsun..
Daha öncede Açılım konusunu eleştirenleri vatan millet haini olarak ilan edilmedi mi?ne kadar özgür bir toplumuz!.hayir diyen vatan haini ilan edilmeye baslanmis bile.bakalim arkasindan ne gelecek..
Tabiki. Bana bizzat bu forumda ırkçı kafatasçı denildiDaha öncede Açılım konusunu eleştirenleri vatan millet haini olarak ilan edilmedi mi?
Canım benim. Demek ki sadece bana dememişler. Deyip dememeleri önemli değil. Önemli olan fikirlerimin isabetli olmasıdır.Tabiki. Bana bizzat bu forumda ırkçı kafatasçı denildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?