Cilt Bakımı Ürünleri KURU CİLT İÇİN NEMLENDİRİCİ VE TEMİZLEME JELİ TAVSİYE

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Balonyanak

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
1.054
1.002
333
Merhaba KK Hatunları, direk olaya giriyorum. Bana uygun fiyatlı ve cildi kurutmayan (çok aşırı bir kuru cildim var, pul pul dökülme bile yaşıyorum ona göre) yüz temizleme jeli, nemlendirici önerir misiniz ? Kuru ciltli olup daha sonra cildini nemlendirmeyi bir şekilde başarabilen biri varsa beri gelsin lütfen kanayan yaram bu kuru cilt resmen, tavsiyelerinizi bekliyorum :21:

Ayni sorunu ben de yasiyorum. Yuz kremim ozellikle banyodan sonra yuzumu yakiyor. Bana rahatlatan ama terletmeyen bir krem onerir misiniz. Tekrar konu acmk istemedim. Umarim yanit alirim

Ayni sorunu ben de yasiyorum. Yuz kremim ozellikle banyodan sonra yuzumu yakiyor. Bana rahatlatan ama terletmeyen bir krem onerir misiniz. Tekrar konu acmk istemedim. Umarim yanit alirim
Arko nem soft touch diye bir krem var duymuşsunuzdur belki çok uygun fiyatlı birşey de zaten. Kullanıyorum şu sıra bunu cildimi rahatlatıyor ama yeterli nemi sağlamıyor tabi .Nemlendiriciliği kalıcı bir krem istiyorsanız ben de o konu hakkında tavsiye bekliyorum, umarım yanıt alabiliriz:KK51:

Sebamed denedim hiç faydası olmadı benimde cildim çok kuru pul pul oluyordu sebamedi çöpe attım resmen ama Garnierin kuru ve çok kuru ciltler için olan nemlendiricisini aldım kötü yorumlar duydum ama şans verdim iyki almışım 3 günde yüzümü topladı bitirdikten sonra normal ciltler için nemlendiricisini almayı düşünüyorum jel olarak diadermine yüz temizleme jelini kullanıyorum Garnieri kuru ciltliler denesin kızlarr

Kuru ciltler icin yuz temizleme urunlerinde jel yerine yuz temizleme sutuyle temizleyebilirsiniz yuzunuzu faydasini goruceksiniz

Slm kızlar. Cikdimiz en değerli giysimiz. Ne kullanırsanız kullanın kaliteli ve sağlıklı olanı kullanın. Aloeveralı nemlendirici kullanıyorum. Pamuk hibi yapıyor. Kokusuda misss...

Back
X