Krasnyy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2016 33 17 38 9 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Krasnyy #1 Merhabalar, yüzüm çok kuru özellikle t bölgem alında gerginlik var ve burun kenarlarım soyuluyor makyaj yaptıgımda cok kötü duruyor bana yüz için iyi bir nemlendirme sağlayan makyaj bazı gibide kullanabileceğim bi krem önerebilir misiniz lütfen
Merhabalar, yüzüm çok kuru özellikle t bölgem alında gerginlik var ve burun kenarlarım soyuluyor makyaj yaptıgımda cok kötü duruyor bana yüz için iyi bir nemlendirme sağlayan makyaj bazı gibide kullanabileceğim bi krem önerebilir misiniz lütfen
samimi Nirvana Pro Üye 30 Ağustos 2008 3.022 3.976 658 İzmir 22 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Krasnyy #2 Benim cildimde cok kuru ve hassas kullandigim kozmatiklerin cogu alerji yapti.bende 2 yildir hinsistan cevizi yagi kullaniyorum ve cok memnunum
Benim cildimde cok kuru ve hassas kullandigim kozmatiklerin cogu alerji yapti.bende 2 yildir hinsistan cevizi yagi kullaniyorum ve cok memnunum