Kızlar izleriniz çukurcuk şeklinde mi yoksa kırmızı leke gibi mi? ona göre bi tavsiyede bulunabilirim.
Canım bendede kırmızı leke şeklinde.Dermatoloğum aslında bu izlerin zamanla geçeceğini söyledi yani hiç birşey yapmasan bile tamamen geçer dedi geç bile olsa. Çünkü cilt kendini zamanla yeniliyor. Düşünsene herşey eninde sonunda geçiyor geç olsada. ama bana Tretin sürebilirsin dedi geceleri yüzüne. Tretin hafif cilt soyucu bir krem. ama bazı ciltlerde reaksiyon gösterebiliyor yani kızarıklık tahriş gibi. Bende bu durunm olmadı.Aslında daha sıyulmada başlamadı tam. Uzun vadede çok faydalı bir kremmiş ve yaşlanmayı da geciktiriyormuş. Yani bir doktora danışıp tretin krem kullanabilirsin ya da buna benzer başka hafif soyucu bir krem.
cnm senin cildin kuru ise tretin gerçekten sana iyi gelmeyebilir.bir de mutlaka tretin kullanırken koruma faktörlü güneş kremleri sürüp dışarı çıkmalısın yoksa bir de güneş lekelerin olur.sivilceler için lokal ürünler kullansan .mesela aspirin sivilcelere çok iyi geliyor.sadece sivilcelerin üzerine suda erittiğin aspirini sürebilirsin.benim sivilce lekelerime de aspirin iyi geliyor ama ben yağlı cilt olduğum için tüm yüzüme sürüyorum.
bu arada cnm bu sivilceler yazın mı başladı?sırf sıcaktan bile olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?