Yani kiskanc insanda hic cekilmiyor,gereksiz elestiri gizli hayranliktir kuru cilt nasil sivilceden kotu duruyormus onu bir anlatsin bizeKızlar benim cildim kuru. Nemlendirince o kuruluk minimum duzeye iniyor ama kuru yani cildim. Gerçi sadece T bölgem daha kuru. Nemlendirici öneriside alabilirim bu arada. Cildimde başka bir problemde yok çok şükür. Benim sorum şu bazı insanlar beni kıskanıyor mu yoksa gerçekten öyle mi düşunuyorlar bilmiyorum. Cildim bembeyaz ve dedigim gibi sivilce vs hicbir sey yok ama kimin ne kadar mukemmel olabilir insanız sonucta gözeneklerimiz insan cildi göruntumuz bir seylerimiz elbette var yani. Tanıştigim bir kiz var cilt rengimi falan cok begenmisti sonra birden yer yer beyazlik oldugunu falan demeye başladi dedigi seyde işte cildimin kuruluğu ama aşirii kuru falanda degil yani yakından bakınca anlaşıliyor cildim sadece parlak degil. sonra bir anda sen bu kadar beyaz miydin falan demeler (ve ben esmer tene bayılirim yani bronzlasmaya çalisan bir insanim arada kapatıcimla bronzırla falan o göruntuyu vermeye çalistigim oluyor.) baska bir arkadaşimiz var o da beyaz tenli onu bana övmeye başlıyor ama kızın cildi full sivilce. Ben kendime takınti yapmaya basladim acaba cildim sivilceli göruntuden bile daha mı kötü duruyor falan diye psikolojimi ister istemez etkiledi çunku daha önce baska arkadaşim sivilce bile kuru ciltten iyi falan dedi anlamadim aynaya bakiyorum rahatsiz olmuyorum aslında anneme soruyorum yok birsey diyor iki kişi böyle soyliyince bilemedim cidden öyle mi yoksa kötulügune mi diyoelar anlamadim? Kimsenin günahinida almak istemiyorum
Çokkk teşekkür ederim balımm bakıcamm önerineaşkımmm cilt konusunda artık pro oldum hiçbir cilt sorunum yok diyorsun kesinlikle gidip ürederm alıp bana da dua ediyorsunnn dediğin arkadaşa da gelirsek paso kıskançlık yapmış hani başka açıklaması yok anlattığına göre maşallah maşallah bebek gibi suratın var kıçını kaşı kıçını kaşıııı
Ya sadece kaşıma yakın yerlerde daha fazla kuruluk oluyor nemlendirdigimde falan nemleniyor gayet üstune ektra bir sey surdugumde tekrar kuruma yapabiliyor güneş kremi kapatici vs ama yinede sadece T bölgemde. onun harici nemlendirince yağlandigi bile oluyor bazen. Muhtrmrlen kendime uygun urünu kullanmadigim icin önerine bakicam aşkım teşekkür ederimYani kiskanc insanda hic cekilmiyor,gereksiz elestiri gizli hayranliktir kuru cilt nasil sivilceden kotu duruyormus onu bir anlatsin bizekuzum asiri asiri kuru ciltli biri olarak yaziyorum ben urepial lipo diye bir eczane nemlendirici kullaniyorum yetmiyor o kadar kurudur ama bende gul hastaligi ya da farkli bir cilt hastaligindan kaynaklandigini dusunuyorum sizinde oyke bir probleminiz olabilir bir doktora gorunun ama onerim shea yagi kullanin kaymak gibiyapiyor ozellikle yüzde
O tür şeyler bende yaptırmak istiyorum daha sağlıkli bir göruntu icin teşekkürlerr bakicammben de kuru ciltliyim 2-3 ayda bir kuruluk hissettikçe hyaluronik asitli mezoterapi yaptırıyorum hem nemlendiriyor hem parlak duruyor
İzmirdeyseniz doktoruma yönlendireyimO tür şeyler bende yaptırmak istiyorum daha sağlıkli bir göruntu icin teşekkürlerr bakicamm
ayy aşkımm bak yaparken aklıma sen geldin hemen yazayım dedimm ben de yıllar önce roaccutane tedavisi gördüğüm için cildimde hala kuruluklar oluyor banyo yaptıktan sonra cildim hala ıslakken kil maskesi uyguluyorum hemen markasını veriyorum tertemiz içerikli rozam olmasına rağmen hiçbir şekilde bir şey yapmadı cildim hassas ve 30 tl falan bir şey gratiste claderm tea tree şimdi baştan anlatıyorum karıştı hahshsj duştan çıkınca hemen bornoz üstündeyken hani ıslakken yüzün bu kil maskesini sürüp bekliyorsun tekrar yıkayıp yine yüzün ıslak olacak bak nemli değil suyu göreceksin ürederm süreceksin suyla aktifleşip daha hızlı emiliyor ay sana o nemliliği anlatamam gözenekler kapanıyor cildin nemli parıl parıl kore cildi gibi sabah bile o parlaklığı görüyorsun ben bunu haftada 2 uyguluyorum kil maskesi olduğu için ama bu yüz ıslakken nemlendirici sürmeyi her gün yapıyorum bebek gibi oluyor üredermi de gönül rahatlığıyla alabilirsin eczaneden çok iyi gelecektirÇokkk teşekkür ederim balımm bakıcamm önerine
Çokk teşekkürrr ederimmmmAşırı kuru cildim var weleda skin food kullanıyorum tavsiye ederim
İstanbuldayimİzmirdeyseniz doktoruma yönlendireyim
Çokk teşekkür ederimm bakicammFrankly so much butter kremini inceleyebilirsin, içerik olarak çok güzel bi kore markası, cerave de kuru cilde çok uygun
Çokkkkk teşekkür ederimmm yaaa uzun uzun açıklamışsınnayy aşkımm bak yaparken aklıma sen geldin hemen yazayım dedimm ben de yıllar önce roaccutane tedavisi gördüğüm için cildimde hala kuruluklar oluyor banyo yaptıktan sonra cildim hala ıslakken kil maskesi uyguluyorum hemen markasını veriyorum tertemiz içerikli rozam olmasına rağmen hiçbir şekilde bir şey yapmadı cildim hassas ve 30 tl falan bir şey gratiste claderm tea tree şimdi baştan anlatıyorum karıştı hahshsj duştan çıkınca hemen bornoz üstündeyken hani ıslakken yüzün bu kil maskesini sürüp bekliyorsun tekrar yıkayıp yine yüzün ıslak olacak bak nemli değil suyu göreceksin ürederm süreceksin suyla aktifleşip daha hızlı emiliyor ay sana o nemliliği anlatamam gözenekler kapanıyor cildin nemli parıl parıl kore cildi gibi sabah bile o parlaklığı görüyorsun ben bunu haftada 2 uyguluyorum kil maskesi olduğu için ama bu yüz ıslakken nemlendirici sürmeyi her gün yapıyorum bebek gibi oluyor üredermi de gönül rahatlığıyla alabilirsin eczaneden çok iyi gelecektir
yüzün ıslakken sürrrr nemlendiriciyiii aşırı faydasını göreceksinnnnnnÇokkkkk teşekkür ederimmm yaaa uzun uzun açıklamışsınnben kil maskesini yağlı ciltler için diye duymustum o yüzden hic yapmiyordum kurutur diye yanlış bilgiymiş demek ki xjxnjxms deniycemm aşkimm yazarim nasil oldugunu bu konudan sonra bol bol nemlendirmeye basladim artık yağli gibi bile oluyor ama duştan sonra yüzumu yıkadiktan sonra vs tekrar kuruyor tabi söyledigini bazi gunler uygulamaya baslarim en kısa sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?