Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kuru incir havuç kürü ne zaman uygulanmaya başlanıcak arkadaşlar... bu arada bununla hamile kalanlar varmı acaba? çok ümitliyim bu konuda ama ne dersiniz?...
kuru incir havuç kürü ne zaman uygulanmaya başlanıcak arkadaşlar... bu arada bununla hamile kalanlar varmı acaba? çok ümitliyim bu konuda ama ne dersiniz?...
slm arkadaşım kuru incir kürünü adetinle başlayabilirisn sabah akşam aç karnına bir bardak içersin taze olarak hazırlarsın hergün 11 güne kadar incir kürü 11 gününden itibarende havucu kaynatıp içebilirsin
incir yumurta kalitesi için faydalı havuçta yumurtalar çatlasın diye bol şans yinede ibrahim saraçoglunun istesine girip bakabilirisn
Mrb ıkısı bır arada olmuyormu?tv de hocadan duydum ıkısı bırlıkte yapılıyor ayrı kaplarda kaynatılıyor karıŞtırılıp ıÇılıyor 21 gÜn sonra 7 gÜn ara verılıyor...senın bu dedıĞını hıÇ duymamıŞtım...
mrb ikisi bir arada olmuyormu?tv de hocadan duydum ikisi birlikte yapılıyor ayrı kaplarda kaynatılıyor karıştırılıp içiliyor 21 gün sonra 7 gün ara veriliyor...senin bu dediğini hiç duymamıştım...