Şampuan ve Saç Kremleri Kuru şaclar için şampuan önerisi...

BahtsizBedevii

FAKFAKİR
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
3.344
6.557
73
Merhaba...
Başlıktan anlaşıldığı üzere kıvırcık ve kuru kuru kuuupkuru saçlar için şampuan tavsiyesi lütfen...

Yağ içeren şampuanlar olabilir. Dalanınki olabilir zeytinyağlı. Badem ve argan yağlı şampuanlar da seçebilirsiniz.

Dalan sampuan kullandım bir dönem ama çok döktü saçlarımı
Tekrar bir şans verebilirim aslında
Tesekkur ederim

O zaman başka bir zeytinyağlı şampuan deneyin derim . Ama kimyasal az şampuan bulun bence çünkü market şampuanlarındaki kimyasal zarar verebilir

Kuru saçlara önerim,şampuan içine bir miktar saç bakım yağı koymak,vitamin ampulleri katmak,sarımsak katmak,ve bir yumurtanın sarısını,bu tarif özellikle kuru saçlar için bi harika

Ebru şallının avokadolu şampuanı, ama uzun süreli kullanımda erken yağlanma yapmasın diye 10 günde bir tuzlu bir şampuanla yıkamakta fayda var( restorex kullanıyorum ben),2. tercihim otacı argan yağlı kıvamlı olduğundan elinde su ile açıp sürersen daha rahat uygularsın, ikiside tuzsuz, parabensiz

Şuan elseve mucizevi yağlar kullanıyorum b.k rengi olan şampuan
Market şampuanları arasında kuru saç için alabileceğin en iyi şampuan

Onun dışında iyi bir şampuan bulursan, kolay satın alınabilen (satış temsilcisiz) benide etiketlersen çok sevinirim

Merhaba...
Başlıktan anlaşıldığı üzere kıvırcık ve kuru kuru kuuupkuru saçlar için şampuan tavsiyesi lütfen...
HASK'ın şampuan ve saç kremleri çok iyi geliyor. Ben çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Argan ya da Macademia yağlı olanı kuru saçlar içindi sanırım

bir dönem ebru şallı avokadolu şampuan kullanmıştım. oldukça başarılı buldum. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…