Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru salarn sorular ve nerileri

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

canxixsxix888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
18
0
86
Ankara
hepinize merhabalr.benim saçlarım kıvırcık ve çok gür. ve çok kuru.ne yaptıysam kuruluğğuna bi çözüm bulamıyorum.önerilerinizi bekliyorum hepinizin.

s.@ cnm benimde saclarım kuru ama ben dove kulanıyorum bide saclarımı elma sirkesi ile yıkıyorum oda sacları yumuşacık yapıyo iştersen denelaelaelaelaelae

s.@,canısı888 dove,nin boyalı saclar için olanı var ben onu kullanıyorum saclarım boyalı olduğu için,saclarımı dove ile yıkadıktan sonra banyodan cıkmadan,bonyo tastının içine yarım cay bardağı elma sirkesini koy üzerinede sıcak su bu karışımı sacına iyice yedir,5 dk kadar beklet sonra ılık su ile yıka sacını,ve sonra sacına soguk su friksiyonu yap fiskiye ile bide sacını kurutma bırak kendi kendine kurusun çünki sacı cok makine ile kurutunca kırılamsına biarzdaha yol acıyor.cnm ins yazdıklarımın birfaydasını görürsünŞeniz.

.. ya evtt benımde kuru saclarım ve dove bana kepek yapıooo.. ayrıcaa ipekin sac kremını kullandım oda cok dökuoo napm bılmıorumm

badem yagının içine E vitamini içeren evigen ampullerden kırın ve saclarınıza sürün düzenli kullanırsanız düzelir. benimde kuru ve 1 haftadır bakım yapıyorum.

.. ya evtt benımde kuru saclarım ve dove bana kepek yapıooo.. ayrıcaa ipekin sac kremını kullandım oda cok dökuoo napm bılmıorumm

evet herkezin sacına iyi gelmediği dogru ama benim sacıma kepek yada benzeri seyler yapmadı gerci şuan ben dove kullanmıyorum 750ml kremsiz hacısahir aldım içine badem,susam.çam,ve menekşe yağlarınından kattım bu karışımla sacımı hafta 2 kez yıkıyorum.bu karşımı kullanalı 2.5 hafta olcak saclarımda 2 cm uzama oldu bide kepek ve kasıntıyada iyi geldi saclarım gürlesti saclarından sikayetci olanlar deneyeblirler bu karsımı saclarınaŞeniz neyse hepiniz ALLAHA emanetsiniz şimdiden herekzin bayramını kutlarım:teytey:

slm arkadaşlar bende dove un kuru ve yıpranmış salar için kremini kullanıorum ama bana da hiçbir faydası yok.saçlarım hala çok kuru.süpürge gibiözge 2012ciim şu kolay saç nemlendirme yolunu bizede sölermisn peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…