Kuru ve açık renk ciltler için BB Krem

Cydonia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
2
0
1
İstanbul
Çok kuru ve çok açık renk bi cildim var, yüzümdeki kızarıklıkları kapatacak, yüzümü doğal gösterecek, cilt rengini değiştirmeyecek BB krem önerisi var mı?

Garnierin serisini deneyebilirsin canım kapatıcılığı var hem de doğal duruyor,ben en açık olanı kullanıyordum

Çok kuru ve çok açık renk bi cildim var, yüzümdeki kızarıklıkları kapatacak, yüzümü doğal gösterecek, cilt rengini değiştirmeyecek BB krem önerisi var mı?
Missha dan M Perfect Cover BB Cream kullanıyorum ben buğday tenli olduğum için 23 numarasını kullanıyorum ama açık tenliler için 21 numara ve 13 numarası da var.Ben çok memnunum hem yüzümün rengini beyazlaştırıyor hem de kapatıcılığı iyi.Fondoten gibi yüze sürüldüğü belli olmuyor ilk sürünce rengi hissediyorsun ama beş dk sonra falan tene tamamen uyum sağlıyor.
missha.com.tr adresinden ürüne bakabilirsin içeriğinde neler olduğu,kullanıcı yorumları her şey var.Zaten Kore ürünü gerçek bb kremdir.

Watsons da satılan pure beauty cc kremi öneririm.rengine, dokusuna, verdiği ışıltılı ve sağlıklı görünüme bayılıyorum ama benim cildime yağlı geldi maalesef :KK43: ben de çok beyazım açık olan ton tenime tam uydu ama cildim yağlanıyor o yüzden sadece kışın, pudra ile sabitleyerek kullanabiliyorum.Sizin cildiniz kuru olduğuna göre bayılırsınız diye düşünüyorum.kore malıdır bu ürün de.25-30 tl gibi de uygun bir fiyatı var.Yalnız bb değil, cc olacak.bb si çok kapatıcı ama renk biraz mat ve grimsi.cc ise çok sağlıklı ve canlı duruyor.

Arkadaşlar ben de bb krem arayışındayım. Cildim kuru, ten rengim buğday. Allah'a çok şükür yüzümde leke ya da iz yok. İhtiyacım olan ise; cilt yapımla uyumlu olup, çok doğal durarak aydınlık sağlıklı görünen bir bb veya cc krem. Kapatıcılığı yüksek bir şey istemiyorum. Cildimle tamamen bütünleşip akma bulaşma yapmamalı ve makyaj gibi görünmemeli.
Buradaki yorumları okudum ancak yakın zamanda yorum yapılmamış. Güncel tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen?

Son düzenleme:
Kesinlikle missha :) yıllardır kullanıyorum. Cildim çok kuru ince, açık renkli. Fondöten vs kullanamıyorum kusuyor... Kusmadığı uyum sağladığı tek şey missha bb :D her çeşidini güvenle kullanabilirsin. Klasik olanında (kırmızımsı olan) 21 numarayı yazın 13 numarasını kışın kullanıyorum. Super aqua Cell ise tek renk, kendi cilt rengine uyum sağlıyor. Deneme için küçük boylarından dış kabı kırmızı renkli olanlarından alabilirsin. Alıp da pişman olan duymadım.

Back
X