Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kuru ve kabaran saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
uzayana kadar toplayarak kullanabilirsin.. bu arada nemlendirmeyi unutma: lifeco hindistancevizi yağı süper bu konuda..

Marketlerde de olabilir kavanozlarda satılıyor burda marketlerde.. Türkiye de Nerde satılır bilmiyorum ama marketlere bak..
Hındistancevizi yağını bende seviyorum ...
Kestirme bence arkadasın dediği gibi bir süre toplayarak kullan uzasın , Bakım yaparak kendine gelir..
Mayonez çok güzel bir Bakımdır kuru saclar için , ayrıca gliserin de öyle denemeni tavsiye ederim...

Canım nemlendirmek için kesinnikle şampuanlamadan sonra havluyla saçının nemini al sonrada maske yap 15 dk sonra durula piyasada çok güzel maskeler var uzatmak için de dax supergro kullan ben çok faydasını görmüştüm besin takviyesi olarak da supradayn diye bi ilaç vardı onu kullan

Arkadaşlar saçlarım omzuma geliyir kuru ve cok kabariyor ve cok kötü görünüyor eger uzayana kadar bir cozum bulamazsam cok kisa kestiricem cok darda kaldim yardum edin lutfenn
Benim de denemedigim care kalmadi.saclarim açicidan kece gibi yoluk yoluk ve kabarikti.en sonunda tesadufen bi cozum buldum.hani biseyden ümidini kestiģin an çözüm gelir seni bulur:)aynen oyle oldu.saçima bakim yapar dusuncesiyle argan serumu aldim.kullandim.daha once denemedigim icin cok kiziyorum kendime.yillardir aradigim cozum meger buymus.saclarimi yatistirdi yapistirdi.simdiye kadar bosuna yorulmusum...argana devam.

Benim de denemedigim care kalmadi.saclarim açicidan kece gibi yoluk yoluk ve kabarikti.en sonunda tesadufen bi cozum buldum.hani biseyden ümidini kestiģin an çözüm gelir seni bulur:)aynen oyle oldu.saçima bakim yapar dusuncesiyle argan serumu aldim.kullandim.daha once denemedigim icin cok kiziyorum kendime.yillardir aradigim cozum meger buymus.saclarimi yatistirdi yapistirdi.simdiye kadar bosuna yorulmusum...argana devam.
Markası nedir peki :D

Benim saçlarım aşırı gür, kabarık, kuru, dalgalı, omzumun altında ve katlı bir de henüz tam uzamadığı için uçları da kıvrılıyor üstelik yüzüm de yuvarlak olduğu için kafam bildiğiniz top gibi oluyor anlayacağınız bayağı sıkıntılıyım :D yardımlarınızı bekliyorum :D

Arkadaşlar saçlarım omzuma geliyir kuru ve cok kabariyor ve cok kötü görünüyor eger uzayana kadar bir cozum bulamazsam cok kisa kestiricem cok darda kaldim yardum edin lutfenn
Hindistan cevizi ve argan cok kimsenin ortak çözüm bulduğu çare. Ama belli aralıklarla kullanmak zorundasınız. etkisi azalınca tekrar etmek şart.

Back
X