- 24 Temmuz 2015
- 29
- 1
- 86
- Konu Sahibi BirGaripEsmerimsi
Arkadaşlar saçlarım omzuma geliyir kuru ve cok kabariyor ve cok kötü görünüyor eger uzayana kadar bir cozum bulamazsam cok kisa kestiricem cok darda kaldim yardum edin lutfenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım piyasada var n11 de çok güzel indirimler bi bak istersenDax'ı alacaktım da pek param yoktu sonra da kaldırdılar nedense bir daha fırsatım olmadi supradyn e de bir goz atayim cok sagol
Benim de denemedigim care kalmadi.saclarim açicidan kece gibi yoluk yoluk ve kabarikti.en sonunda tesadufen bi cozum buldum.hani biseyden ümidini kestiģin an çözüm gelir seni bulur:)aynen oyle oldu.saçima bakim yapar dusuncesiyle argan serumu aldim.kullandim.daha once denemedigim icin cok kiziyorum kendime.yillardir aradigim cozum meger buymus.saclarimi yatistirdi yapistirdi.simdiye kadar bosuna yorulmusum...argana devam.Arkadaşlar saçlarım omzuma geliyir kuru ve cok kabariyor ve cok kötü görünüyor eger uzayana kadar bir cozum bulamazsam cok kisa kestiricem cok darda kaldim yardum edin lutfenn
Markası nedir pekiBenim de denemedigim care kalmadi.saclarim açicidan kece gibi yoluk yoluk ve kabarikti.en sonunda tesadufen bi cozum buldum.hani biseyden ümidini kestiģin an çözüm gelir seni bulur:)aynen oyle oldu.saçima bakim yapar dusuncesiyle argan serumu aldim.kullandim.daha once denemedigim icin cok kiziyorum kendime.yillardir aradigim cozum meger buymus.saclarimi yatistirdi yapistirdi.simdiye kadar bosuna yorulmusum...argana devam.
Otacı.saf argan yaği degil.argan sac serumu.yagı, saca agirlik verir yagli gorunur diye tercih etmedim.Markası nedir peki![]()
Hindistan cevizi ve argan cok kimsenin ortak çözüm bulduğu çare. Ama belli aralıklarla kullanmak zorundasınız. etkisi azalınca tekrar etmek şart.Arkadaşlar saçlarım omzuma geliyir kuru ve cok kabariyor ve cok kötü görünüyor eger uzayana kadar bir cozum bulamazsam cok kisa kestiricem cok darda kaldim yardum edin lutfenn