Kuruma çizgisi bu mu oluyor ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.591
1.656
333
Kızlar yumurtlamanın 8. Günü nedense test yaptım, cahil cahil…..
sonucu görünce de testi ameliyat ettim yanlış mı diye ama bir çizgi görüyorum 10 dakka içinde yine vardı ama durdukça biraz daha belirginleşti..Suya da tuttum .. Var mıdır ihtimal ya..

Eklentiler

• IMG_2848.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 173
  • IMG_2852.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 124
İkinci çizgi bu kadar aralıklı olarak çıkmıyor diye biliyorum ben çok sağda çıkmış ama 3-4 gün sonra tekrarlayın isterseniz

Canım çok erken test yapmıssın. Ben göremedim çizgi ama fotoda belki görünmüyordur ya da ben anlayamadım bilemedim

İkinci çizgi bu kadar aralıklı olarak çıkmıyor diye biliyorum ben çok sağda çıkmış ama 3-4 gün sonra tekrarlayın isterseniz
Canım en sağdakiler değilde şu işaretli yerdekiler bana gölge gibi geldi

Eklentiler

• IMG_2852.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_2848.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 107
Kuzucum çok erken yapmışsın testi biliyorsun sende bunu az daha sabret hangi marka yaptın testi

Kuzucum çok erken yapmışsın testi biliyorsun sende bunu az daha sabret hangi marka yaptın testi
Bebeğim ovulasyon yapacaktım vallahi elim buna gitti yaaa.. prodoctor erken gebelik bu ..
Bu ay mide bulantım ve göğüslerimin yanlarında çekme gibi ağrım var aslında önden şüphelendim belirtim olmazdı ..

Bebeğim ovulasyon yapacaktım vallahi elim buna gitti yaaa.. prodoctor erken gebelik bu ..
Bu ay mide bulantım ve göğüslerimin yanlarında çekme gibi ağrım var aslında önden şüphelendim belirtim olmazdı ..
İnşallah bu ay olmuştur kuzum az daha bekle bakalım yarın sabah ilk idrarla yap

Sizce varmı gebelik

Eklentiler

• 20240521_220538.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…