S seyaseya Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2025 3 0 1 31 28 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi seyaseya #1 Adetime 4 gün var,sabah böyle bir test yaptm negatif gördüm,işe gidip geldikten snra baktm böyleydi.Kuruma çizgisi mi? Eklentiler IMG_20250528_204131.webp 5,5 KB · Görüntüleme: 56
Adetime 4 gün var,sabah böyle bir test yaptm negatif gördüm,işe gidip geldikten snra baktm böyleydi.Kuruma çizgisi mi?
S seyaseya Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2025 3 0 1 31 28 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi seyaseya #2 seyaseya .!.: Adetime 4 gün var,sabah böyle bir test yaptm negatif gördüm,işe gidip geldikten snra baktm böyleydi.Kuruma çizgisi mi? Genişletmek için tıkla... Cevap yazacak kmse yok mu,bı kaç defa kan verdm negatifti smdi gdip tekrar kan vermek istemyrm daha adetime var yorumlarınızı merak ediyorum
seyaseya .!.: Adetime 4 gün var,sabah böyle bir test yaptm negatif gördüm,işe gidip geldikten snra baktm böyleydi.Kuruma çizgisi mi? Genişletmek için tıkla... Cevap yazacak kmse yok mu,bı kaç defa kan verdm negatifti smdi gdip tekrar kan vermek istemyrm daha adetime var yorumlarınızı merak ediyorum
batci Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2024 175 66 18 29 28 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi seyaseya #3 Test sanki hatalı gibi de ama pozitif de olabilir. Sabah tekear yapın bence
gizemliasli Nirvana Pro Üye 14 Ağustos 2018 21.131 En iyi cevaplar 2 80.005 598 28 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi seyaseya #4 seyaseya .!.: Adetime 4 gün var,sabah böyle bir test yaptm negatif gördüm,işe gidip geldikten snra baktm böyleydi.Kuruma çizgisi mi? Genişletmek için tıkla... Hem kurumuş hem bozuk
seyaseya .!.: Adetime 4 gün var,sabah böyle bir test yaptm negatif gördüm,işe gidip geldikten snra baktm böyleydi.Kuruma çizgisi mi? Genişletmek için tıkla... Hem kurumuş hem bozuk
P poncikbirkalp Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2025 90 24 3 28 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi seyaseya #5 seyaseya .!.: Adetime 4 gün var,sabah böyle bir test yaptm negatif gördüm,işe gidip geldikten snra baktm böyleydi.Kuruma çizgisi mi? Genişletmek için tıkla... Kaç dakika bekledin bu kaset testlerde 5-10 dakika sonrasını ciddiye almaman lazım muhtemelen kuruma çizgisidir ama bı kaç gün sonra tekrarla belki vardır rabbim hayırlısıyla nasip etsin
seyaseya .!.: Adetime 4 gün var,sabah böyle bir test yaptm negatif gördüm,işe gidip geldikten snra baktm böyleydi.Kuruma çizgisi mi? Genişletmek için tıkla... Kaç dakika bekledin bu kaset testlerde 5-10 dakika sonrasını ciddiye almaman lazım muhtemelen kuruma çizgisidir ama bı kaç gün sonra tekrarla belki vardır rabbim hayırlısıyla nasip etsin