B bbrrnsl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 3 1 1 Cuma 17:10 Konu Sahibi Konu Sahibi bbrrnsl #1 Sat 10 ağustos. Sabah ilk idrarla test yaptım böyle çıktı. Pembe değil rengi kuruma çizgisi olabilir mi. Bir dakika içinde oldu
Sat 10 ağustos. Sabah ilk idrarla test yaptım böyle çıktı. Pembe değil rengi kuruma çizgisi olabilir mi. Bir dakika içinde oldu
S sultkaya Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2025 25 2 1 27 Cuma 20:38 Konu Sahibi Konu Sahibi bbrrnsl #2 Hamilelik var gibi görünüyor ama pembe olmaması da düşündürücü bana kalırsa iki gün sonra sabah ilk idrarla testi tekrarlayın
Hamilelik var gibi görünüyor ama pembe olmaması da düşündürücü bana kalırsa iki gün sonra sabah ilk idrarla testi tekrarlayın
L lalebuketi Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 204 102 23 26 Cuma 20:42 Konu Sahibi Konu Sahibi bbrrnsl #3 sultkaya .!.: Hamilelik var gibi görünüyor ama pembe olmaması da düşündürücü bana kalırsa iki gün sonra sabah ilk idrarla testi tekrarlayın Genişletmek için tıkla... Pembe olmaması normal control çizgisi de mavi çıkmış :)
sultkaya .!.: Hamilelik var gibi görünüyor ama pembe olmaması da düşündürücü bana kalırsa iki gün sonra sabah ilk idrarla testi tekrarlayın Genişletmek için tıkla... Pembe olmaması normal control çizgisi de mavi çıkmış :)
B bbrrnsl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 3 1 1 Cuma 22:24 Konu Sahibi Konu Sahibi bbrrnsl #4 sultkaya .!.: Hamilelik var gibi görünüyor ama pembe olmaması da düşündürücü bana kalırsa iki gün sonra sabah ilk idrarla testi tekrarlayın Genişletmek için tıkla... Tamamdır inşallah hamileyimdir. Üç düşükten sonra korkuyorum
sultkaya .!.: Hamilelik var gibi görünüyor ama pembe olmaması da düşündürücü bana kalırsa iki gün sonra sabah ilk idrarla testi tekrarlayın Genişletmek için tıkla... Tamamdır inşallah hamileyimdir. Üç düşükten sonra korkuyorum
B bbrrnsl Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2025 3 1 1 Cuma 22:26 Konu Sahibi Konu Sahibi bbrrnsl #5 lalebuketi .!.: Pembe olmaması normal control çizgisi de mavi çıkmış :) Genişletmek için tıkla... Ayy inşallah ya. Nasip bakalım ☺
lalebuketi .!.: Pembe olmaması normal control çizgisi de mavi çıkmış :) Genişletmek için tıkla... Ayy inşallah ya. Nasip bakalım ☺
L lalebuketi Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2024 204 102 23 26 Cumartesi 15:36 Konu Sahibi Konu Sahibi bbrrnsl #6 lalebuketi .!.: Pembe olmaması normal control çizgisi de mavi çıkmış :) Genişletmek için tıkla... İçini ferah tut
lalebuketi .!.: Pembe olmaması normal control çizgisi de mavi çıkmış :) Genişletmek için tıkla... İçini ferah tut