E elt_girl Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2017 9 0 86 15 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elt_girl #1 Acil bakabilir misiniz adet günümde test yapmıştım bir şey görmeyince bıraktım saatler sonra gördüğümde böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi Eklentiler IMG_8245.webp 102,3 KB · Görüntüleme: 259
Acil bakabilir misiniz adet günümde test yapmıştım bir şey görmeyince bıraktım saatler sonra gördüğümde böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi
sylviaRose Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 190 40 13 15 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elt_girl #2 elt_girl .!.: Acil bakabilir misiniz adet günümde test yapmıştım bir şey görmeyince bıraktım saatler sonra gördüğümde böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi gibi geldi gri çıkmıs yâda kameradan öyle de olabilir eger siz pembe görüyorsanız pozitiftir
elt_girl .!.: Acil bakabilir misiniz adet günümde test yapmıştım bir şey görmeyince bıraktım saatler sonra gördüğümde böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi gibi geldi gri çıkmıs yâda kameradan öyle de olabilir eger siz pembe görüyorsanız pozitiftir
Y yaseminimesin Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2024 322 90 13 15 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elt_girl #3 Kuruma çizgisi gibi duruyor başka testiniz varsa tekrarlayın 5 dakkadan sonra çıkan sonuca aldanmayın test durdukça yalancı sonuç çıkıyor
Kuruma çizgisi gibi duruyor başka testiniz varsa tekrarlayın 5 dakkadan sonra çıkan sonuca aldanmayın test durdukça yalancı sonuç çıkıyor
H Hahahahaha Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Mart 2025 1.111 165 38 25 15 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elt_girl #4 elt_girl .!.: Acil bakabilir misiniz adet günümde test yapmıştım bir şey görmeyince bıraktım saatler sonra gördüğümde böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi Genişletmek için tıkla... Benim ilk 2 saniye de çıktı ama kan sonucum negatife çıkmıştı o yüzden kaset test daha iyi bu ay hep kaset yaptım hiç silik bile çıkmadı Eklentiler IMG_7180.webp 89,5 KB · Görüntüleme: 230
elt_girl .!.: Acil bakabilir misiniz adet günümde test yapmıştım bir şey görmeyince bıraktım saatler sonra gördüğümde böyleydi kuruma çizgisi olabilir mi Genişletmek için tıkla... Benim ilk 2 saniye de çıktı ama kan sonucum negatife çıkmıştı o yüzden kaset test daha iyi bu ay hep kaset yaptım hiç silik bile çıkmadı
Anksiyetesavar Nirvana Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2008 3.967 En iyi cevaplar 1 3.082 698 Diğer 15 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elt_girl #5 yaseminimesin .!.: Kuruma çizgisi gibi duruyor başka testiniz varsa tekrarlayın 5 dakkadan sonra çıkan sonuca aldanmayın test durdukça yalancı sonuç çıkıyor Genişletmek için tıkla... Yoo benım ıkı hamılelıktede bıkac saat sonra sılık cızgı cıkmıstı. Ama bu resımde ıkıncı cızgı yok gıbı
yaseminimesin .!.: Kuruma çizgisi gibi duruyor başka testiniz varsa tekrarlayın 5 dakkadan sonra çıkan sonuca aldanmayın test durdukça yalancı sonuç çıkıyor Genişletmek için tıkla... Yoo benım ıkı hamılelıktede bıkac saat sonra sılık cızgı cıkmıstı. Ama bu resımde ıkıncı cızgı yok gıbı