Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fotoğraf atıyorum bakın. Selam kızlar gece 4 gibi test yaptım tek çizgi sabah baktım bir çizgi daha belirmiş. İdrarı çok damlatmış da olabilirim. Fotoğraf atıyorum bakın.
Fotoğraf atıyorum bakın. Selam kızlar gece 4 gibi test yaptım tek çizgi sabah baktım bir çizgi daha belirmiş. İdrarı çok damlatmış da olabilirim. Fotoğraf atıyorum bakın.
Lütfen kendini böyle kandırma. Ben defalarca yaşadım bi markada oldu bi markada olmadı Kuruma çizgisi belli. Yeniden yap ama sabah ilk idrarınla olsun ve 10 dakikaya kadar başından ayrılma. Sonrasını da dikkate alma
İnsallah bu ay gebelik nasip olur
Ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip edin sık sık İlişki yaşayın spor yapın yürüyüş yapın bol bol avokado havuç yiyin