Kuruma çizgisi mi lütfen hayır deyin

mayisinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
116
21
28
29
Fotoğraf atıyorum bakın. Selam kızlar gece 4 gibi test yaptım tek çizgi sabah baktım bir çizgi daha belirmiş. İdrarı çok damlatmış da olabilirim. Fotoğraf atıyorum bakın.

Eklentiler

• 469B147F-9DFA-450C-B58D-6309DC2923AE.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 115
Fotoğraf atıyorum bakın. Selam kızlar gece 4 gibi test yaptım tek çizgi sabah baktım bir çizgi daha belirmiş. İdrarı çok damlatmış da olabilirim. Fotoğraf atıyorum bakın.
Testin markası miracle ise yanlış pozitif veriyor bende de oldu hatta burda bir kaç kişinin başlığında daha okumuştum ama inşallah siz hamilesinizdir

Canım Allah gönlüme göre versin ama ilk 5 10 dkdan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyorlar

Bu arada daha önce hiç saatler sonra çıkan çizgi görmedim ilk bu
Lütfen kendini böyle kandırma. Ben defalarca yaşadım bi markada oldu bi markada olmadı Kuruma çizgisi belli. Yeniden yap ama sabah ilk idrarınla olsun ve 10 dakikaya kadar başından ayrılma. Sonrasını da dikkate alma

İnsallah bu ay gebelik nasip olur
Ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip edin sık sık İlişki yaşayın spor yapın yürüyüş yapın bol bol avokado havuç yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…