İlk 10 dakikadan sonra çıkan sonuç geçersiz sayiliyor malesef :/ testi tekrarlayın yarın inşallah vardırKızlar merhaba buraya yeni üye oldum hamilelik istiyorum sizce bu kuruma çizgisi mi testi yaptım beş dk bile beklemeden tek çizgiyi görünce moralim bozuldu sonra iki buçuk saat sonra tekrar bakmakistedim ve sonuç bu şekildeydi sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamile miyim fotoğrafta çok net belli olmuyo
Kuruma çizgisi bu zaten 10 dakika sonrasındaki sonuçlar geçersizdir bu kuruma olayı olduğu için. Ama eğer şüpheniz varsa gidip kan verin daha net sonuç alırsınızKızlar merhaba buraya yeni üye oldum hamilelik istiyorum sizce bu kuruma çizgisi mi testi yaptım beş dk bile beklemeden tek çizgiyi görünce moralim bozuldu sonra iki buçuk saat sonra tekrar bakmakistedim ve sonuç bu şekildeydi sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamile miyim fotoğrafta çok net belli olmuyo
Ne çıktı canım benim de öyle olduYaa teşekkürler üzüldüm her ay bir umut bekliyorum
Regl oldumNe çıktı canım benim de öyle oldu
YaaaRegl oldum
Rabbim yardımcımız olsun inşallah çok yakın zamanda müjdeli haberi alırız ikimiz de ve tüm isteyen herkesYaaabidahakine inşallah. Bende bugün prodoctor marka test yaptım belli belirsiz yine hayalet ama çok dikkatli bakarsan muhtemelen yok benim de
Amiin inşallah çok istiyorumRabbim yardımcımız olsun inşallah çok yakın zamanda müjdeli haberi alırız ikimiz de ve tüm isteyen herkes
benimde aynen dün böyle çıktıEki Görüntüle 3558053 Hayalet çizgi var gibi kızlar sizce?
Benim de 15 i bugün de böyle çıktıbenimde aynen dün böyle çıktı Eki Görüntüle 3558497 15 inde adet günüm bakalım inşallah olur
Çıplak gözle hayalet gözüküyor ama atınca belli olmuyorBenim de 15 i bugün de böyle çıktı
evet anlıyorum benimde bundan dı gözle görülüyor fotoda daha az belli bekleyelim inşallah olurÇıplak gözle hayalet gözüküyor ama atınca belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?