Kuruma çizgisi mi? Prodictor erken gebelik tesi

Merhaba fotoğraf yüklenirken kalite düşmüş olabilir ondan dolayı göremedim ama daha çok erken biraz daha sabretmeye çalışın, adetiniz gecikince sabah ilk idrarla yapın daha doğru sonuç alırsınız. Şimdi çizginin olmaması bile hamile olmadığınız anlamına gelmez çünkü henüz çok yeni. Hamilelik hormonu önce kanda yükselir sonra idrarda
Merhabalar. Akşam 19 da awox ve bu sabah ilk idrarla bir awox bir pridector yaptım. Ama akşamdan sabaha koyulaşma olmadı Adetim 2 gün gecikti. Kesin hamileyim sizce bu testleri kullanan arkadaşlar yazabilir mi

Merhabalar. Akşam 19 da awox ve bu sabah ilk idrarla bir awox bir pridector yaptım. Ama akşamdan sabaha koyulaşma olmadı Adetim 2 gün gecikti. Kesin hamileyim sizce bu testleri kullanan arkadaşlar yazabilir mi

Eklentiler

• 2356C5E1-6AAE-49AF-B181-65C514B75836.webp
    2356C5E1-6AAE-49AF-B181-65C514B75836.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 429
  • 5C43CAD0-7730-4E2C-8680-1F60BD3E0C82.webp
    5C43CAD0-7730-4E2C-8680-1F60BD3E0C82.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 405
  • 60163C49-D8D6-4469-8D14-63328EBA6D8E.webp
    60163C49-D8D6-4469-8D14-63328EBA6D8E.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 422
3 ünde de net pozitif cıkmıs kan verirseniz kesin hamile olup olmadıgınızı öğrenebilirsiniz

Predictor direkt çıkarıyor. Ben nimo markayla yaptığımda bile direkt silik çizgi çıkardı. O çok iyi değilmiş öyle dediler 2 gün üst üste nimo yaptım adet gecikmemin 2. 3.günü 1 dk geçmeden silik çizgi oldu gecikmenin 4.günü predictor early yaptım 1 dk olmadan çizgi çıktı bence hamilesiniz

Bende de öyle oldu bence ilk dakikalar çok önemli doğru pozitif diye düşünüyorum kan verdiniz mi
Verdim pozitif. Bir hafta sonra tekrar bakalım dedi kana. Sonra da kadın doğuma gidicem. Herkes 2 günde bir takip yapmış ama bana aile hekimim bir hafta sonra tekrar bakalım dedi

Verdim pozitif. Bir hafta sonra tekrar bakalım dedi kana. Sonra da kadın doğuma gidicem. Herkes 2 günde bir takip yapmış ama bana aile hekimim bir hafta sonra tekrar bakalım dedi
Bende 2 güne bir yapamadım malesef. İlk kan testimi bile ilk pozitif gördükten 6 gün sonra verdim. Adet gecikmemin 1.haftasında vermiş oldum. Şuan o verdiğim ilk testle kaldım yarın 5.gün. Sağlık ocağı bekarken gittiğim sağlık ocağı hala değişmedim. Annemlerin orda annemde uzak oturuyor sabah erken gitmek zor arabada olmayınca gidemedim. Kadın doğumdan almıştım randevuyu ilk orda verdim kan testinide doktor hatta bana niye geldin çok erken falan dedi amacım kan testi vermekti kese falan olmadığını da bende biliyordum sağlık ocağına gidemiyorum çünkü. Herkes 2 güne bir diyor o beta hcg 48 saatte yükseliyormuş onun takibinde kalmak için doğru mu sağlıklı mı yüksekliyor diye ama bende veremiyorum malesef şartlar gereği. Salı günü vereceğim hemen hemen bir hafta oluyor benimde. Şimdi sizde öyle söyleyince bende rahatladım açıkçası

Bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla güzelliklerle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla güzelliklerle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻A
Amin inşallah sizin de 🙏🏼 Ben kadın doğuma gitmedim henüz 6. Haftadan önce gitmek mantıklı değil hatta 6. Haftada da bebek olsa da kalp atışı görülmeyebiliyor diyorlar. Tekrar gel der büyük ihtimalle. O yüzden bu çarşamba tekrar kan vereceğim, haftaya da 6+5 de falan kadın doğuma giderim

Kızlar bu kuruma çizgisi mi ? Bat yarın 26 şubat

Eklentiler

• IMG_4524.webp
    IMG_4524.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 164
Kaç beta ile öğrenmiştiniz ? Ve kaç haftalıktınız ?

Kızlar bana da yardım eder misiniz pcosluyum döngümün 48.gününe girdim 15 günlük gecikmem var ne yapmam lazım

Eklentiler

• IMG_0011.webp
    IMG_0011.webp
    148,2 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_0010.webp
    IMG_0010.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0009.webp
    IMG_0009.webp
    128,3 KB · Görüntüleme: 115
Back
X