- 14 Eylül 2020
- 662
- 181
- 23
- 30
Kızlar ben en son kendimi bu kadar şiş bu kadar kilo almış hissedince test yapmıştım kimyasal gebelik geçirmiştim şimdi yine aynı şeyleri hissediyorum testi yaptım fakat yarım saat 40 dakika sonra çıktı bu çizgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu son yolladığınızda daha belli sanki adete var mı çokBunda belli gibi
Var daha ama emin olamadım yanıltıyor olabilir de testbu son yolladığınızda daha belli sanki adete var mı çok
bence adet tarihini bekle çok sabırsızsan birgün öncesinde tekrarlaVar daha ama emin olamadım yanıltıyor olabilir de test
ben hafif pembe gibi gördüm ama ümitlendirmek istememdePembe gibi de değil rengi kurumuş gibi sanki
Bayadır istiyorum en son vazgeçtim 10 gün önce takıp falan etmeyeceğim dedim sildim uygulamaları Ovulasyon testi de kullanmıyorumbence adet tarihini bekle çok sabırsızsan birgün öncesinde tekrarla
Psikolojik olarak çok zor bi zaman geçirmek üzereyim inşallah atlatırım. Tek bi test kalmıştı yaptımben hafif pembe gibi gördüm ama ümitlendirmek istememde
40 dakika sonra çıkması olmadığına delalet eder ama bence stres yapmayın kafaya takmamaya ve düşünmemeye çalışın zor oluyor ama sabredinBayadır istiyorum en son vazgeçtim 10 gün önce takıp falan etmeyeceğim dedim sildim uygulamaları Ovulasyon testi de kullanmıyorum
Ama çok Şişim basım ağrıyorçoksaçma yapayım dedim 40 dakıka sonra böyle oldu
kendinizi bu şekilde yıpratırsanız süreci uzatırsınızPsikolojik olarak çok zor bi zaman geçirmek üzereyim inşallah atlatırım. Tek bi test kalmıştı yaptım
haklısınız tesekkur ederım sagolun dıkkat edecegım40 dakika sonra çıkması olmadığına delalet eder ama bence stres yapmayın kafaya takmamaya ve düşünmemeye çalışın zor oluyor ama sabredin
aynı süreçten bence geçiyorum 15 ay oldu yaklaşık hep stres yaptım üzüldüm afersiniz ama eşimle ilişkiye bile hep çocuk için girmiş bulundum bu ay saldım artık sanki bu ay yeni evlenmiş gibiyim eşim çocuk istiyor ama acele etmeyelim bizde birşeylerin tadını çıkalım falan diyince bende koptum doktor kontrolünde olucaz tabiki ama hayatımıza normal devam ederek hayatım boyunca bayıldım kahveyi bile aylardır içmiyordum.Yaklaşık 2 haftadır hergün 1 tane hatta bazen iki tane içiyorum.İnanırmısın eşimin bir kuzeni var adar resmen uyuşturucu ve alkol alıyor hergün karısıda günde rahat 2 paket sigara içiyordur evlendiler ilk ay şak bir baktık hamile falan demem o ki afersin ama öyle insanların bir bok umrunda değil ya rahatlarhaklısınız tesekkur ederım sagolun dıkkat edecegım
Bu durumda nasıl baş edilir bilmiyorum ben baş edemiyorum çok da üzülüyorum bir şekilde geçiştirmek lazım evet ama nasılaynı süreçten bence geçiyorum 15 ay oldu yaklaşık hep stres yaptım üzüldüm afersiniz ama eşimle ilişkiye bile hep çocuk için girmiş bulundum bu ay saldım artık sanki bu ay yeni evlenmiş gibiyim eşim çocuk istiyor ama acele etmeyelim bizde birşeylerin tadını çıkalım falan diyince bende koptum doktor kontrolünde olucaz tabiki ama hayatımıza normal devam ederek hayatım boyunca bayıldım kahveyi bile aylardır içmiyordum evet .Yaklaşık 2 haftadır hergün 1 tane hatta bazen iki tane içiyorum.İnanırmısın eşimin bir kuzeni var adar resmen uyuşturucu ve alkol alıyor hergün karısıda günde rahat 2 paket sigara içiyordur evlendiler ilk ay şak bir baktık hamile falan demem o ki afersin ama öyle insanların bir bok umrunda değil ya rahatlar
çalışıyormusunuzBu durumda nasıl baş edilir bilmiyorum ben baş edemiyorum çok da üzülüyorum bir şekilde geçiştirmek lazım evet ama nasıl