Kuruma çizgisi mi sizce?

Heliyn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
70
10
6
İlk beş dakika da çıkmadı bende aldım kenara koydum daha sonra atmak için gittiğimde bu şekildeydi

Eklentiler

• IMG_20210925_132451.webp
    IMG_20210925_132451.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 138
Şuan aynı şeyi yaşıyoruz sanırım seninde silik çıkmış inşallah vardır canim 🙏🙏

Laboquick mi test ? Cizgi gorunuyor insallah hamilesindir.

Amin inşallah canım çok heyecanlandım ilk deneyimim olucak inşallah ikimizinde vardır 🙏

Takibe aldım seni kesinlikle haber vereceğim lütfen sende bana haber ver dualarim seninle 🙏

Canim kan testi verdin negatif çıktı 😥 inşallah sende vardır 🙏
Ah bende bugün test yaptım. Maalesef bende markanın azizliğine uğradım sanırım. Negatif çıktı kan vermedim ama umudum yok. Olsa netleşmesi lazımdı ikinci çizginin. Surelab diye bir markaydı. Daha sonra nette yanıltıcı çizgi çıkardığına dair bir sürü yorum okudum zaten... Allah hepimize inşallah tez zamanda nasip eder. Haberleşelim. 😘

Ah bende bugün test yaptım. Maalesef bende markanın azizliğine uğradım sanırım. Negatif çıktı kan vermedim ama umudum yok. Olsa netleşmesi lazımdı ikinci çizginin. Surelab diye bir markaydı. Daha sonra nette yanıltıcı çizgi çıkardığına dair bir sürü yorum okudum zaten... Allah hepimize inşallah tez zamanda nasip eder. Haberleşelim. 😘
Amin inşallah canım sen yinede bekle yada kan testi ver çünkü beta hemen idrara karışmıyor

Amin inşallah canım sen yinede bekle yada kan testi ver çünkü beta hemen idrara karışmıyor
Kan hala vermedim adette görmedim ama antibiyotik kullanmak zorundaydım bu ay gecikmemi ona bağlıyorum idrar testlerin negatif

Kuzum naptın var mı haberler

Back
X