Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ya canimmŞuan aynı şeyi yaşıyoruz sanırım seninde silik çıkmış inşallah vardır canim![]()
Surelab inşallahLaboquick mi test ? Cizgi gorunuyor insallah hamilesindir.
Canim benimde bu ben 7 gün oldu adet gecikmesiİnşallah ya canimmsende mi geç fark ettin çizgiyi varsa testini atar misin
Canım benim de bugün adet günüm inşallah olmam.seninde geç döllenme olmuş olabilir Allah'ım gönlümüze göre versin amiiiinCanim benimde bu ben 7 gün oldu adet gecikmesi
Benimde, haber et merak ederim bende yazarım yineAmin inşallah canım çok heyecanlandım ilk deneyimim olucak inşallah ikimizinde vardır![]()
Canim ne yaptın test yaptın mı bidaha
Bekliyorum bu sabah yapicaktim ama test alamadım akşam aldirabilirswm akşam tekrar edicem sen naptın ne durumdasinCanim ne yaptın test yaptın mı bidaha ?
Ah bende bugün test yaptım. Maalesef bende markanın azizliğine uğradım sanırım. Negatif çıktı kan vermedim ama umudum yok. Olsa netleşmesi lazımdı ikinci çizginin. Surelab diye bir markaydı. Daha sonra nette yanıltıcı çizgi çıkardığına dair bir sürü yorum okudum zaten... Allah hepimize inşallah tez zamanda nasip eder. Haberleşelim.Canim kan testi verdin negatif çıktıinşallah sende vardır
![]()
Amin inşallah canım sen yinede bekle yada kan testi ver çünkü beta hemen idrara karışmıyorAh bende bugün test yaptım. Maalesef bende markanın azizliğine uğradım sanırım. Negatif çıktı kan vermedim ama umudum yok. Olsa netleşmesi lazımdı ikinci çizginin. Surelab diye bir markaydı. Daha sonra nette yanıltıcı çizgi çıkardığına dair bir sürü yorum okudum zaten... Allah hepimize inşallah tez zamanda nasip eder. Haberleşelim.![]()
Kan hala vermedim adette görmedim ama antibiyotik kullanmak zorundaydım bu ay gecikmemi ona bağlıyorum idrar testlerin negatifAmin inşallah canım sen yinede bekle yada kan testi ver çünkü beta hemen idrara karışmıyor