Kuruma çizgisi mi yoksa hamilelik mi ?

Mylovebaby

Minik kuş...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
463
147
53
Merhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.

Eklentiler

• IMG_20211127_164932.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 292
Son düzenleme:
İkisinde de çıkmış ne kadar silik ve dağılmış olsa da adet olmazsaniz pazartesi kan verin derim yada tekrarlayın testleri

Maalesef kuruma çizgisi

Adet olmadığınız sürece her zaman bir umut vardır. Testi tekrarlayın
Bende öyle düşünüyorum çünkü benim adet bir gün bile gecikmez her zaman gününde olurum ama daha tabi bu gün bitmedi de inşallah gebelik vardır ama ben var gibi düşünüyorum inşallah yanılmam

Bende öyle düşünüyorum çünkü benim adet bir gün bile gecikmez her zaman gününde olurum ama daha tabi bu gün bitmedi de inşallah gebelik vardır ama ben var gibi düşünüyorum inşallah yanılmam
İnşallah canım

Canım selam benimde böyle oldu acaba senin son durum nedir ? 2 dk bekledim yoktu bıraktım gittim sonra bbaktığımda böyle gördüm

Eklentiler

• 6E273D6B-33A4-4EC4-87A1-78C1CE680408.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 267
Merhabalar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi denedim yumurtlama gününü degerlendiremedim ertesi gün çatlama oldu ve çatlama günü dahil 4 gün değerlendirdim regl öncesi belirtilerim henüz yok ve reglime 6 gün var gebelik olusmus mudur yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddüt ediyorum

Canım var gibi de ama kurumaya da benziyor naptın sonrasında kan verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…