Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi mi :/

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar sizler sormak istiyorum ikinci gebelik düşünüyorum bir oğlum var 3 yaşında ama 3 senedir korunuyor duk tekrar bir evlat sahibi olmak istedim Ama geçen hafta doktor gittim çok sancım oldu sol yumurtalığim da baş dönmesi vs yaşadim kist var ,3.15 cm cuma gitmiştim pazar lekelenme oldu pazartesi korktum gittim kist buymuş 5.15 cm içi su dolu dedi dış gebelik yada normal gebelik olabilir dedi kan testi yaptirdi yok. Adet döneminde bakacam olmasan gene kan testi olmasa adet söktürücü dedi ama pek anlamadi doktor yasayan oldu mu

Cok gecmis olsun bence Sen iyi bi doktora git oncelikle. 5 cm uzeri kistler genelde mudahale edebilir diye biliyorum Ben ama o milim olmasin ? Ici sivi doluysa folikul kist olabilir o genelde 3 hafta icinde geciyo diyolar adetle falanda atiliyo. Benimde yumurtaliklarda minik kistler oluyodu ama gebelige Engel degil demislerdi AMA o kistten dolayi bazen kahverengimsi camurumsu lekelenlemelr yasqmistim Bende

benim kuruma çizgisi pembe olduğu bile oldu canım umut ediyor insan yok ama :(

Cok gecmis olsun bence Sen iyi bi doktora git oncelikle. 5 cm uzeri kistler genelde mudahale edebilir diye biliyorum Ben ama o milim olmasin ? Ici sivi doluysa folikul kist olabilir o genelde 3 hafta icinde geciyo diyolar adetle falanda atiliyo. Benimde yumurtaliklarda minik kistler oluyodu ama gebelige Engel degil demislerdi AMA o kistten dolayi bazen kahverengimsi camurumsu lekelenlemelr yasqmistim Bende
[/QUOT
Su adet dönemim bir gelsin bakcam başka doktora

Back
X