- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Kizlar sabah yaptım çok hafif gölge görmüştüm esim hicbirsey yok dedi bende çöpe attım şimdi icime kürt düştü bi bakayım dedim böyle çıktı kuruma çizgisi mi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto nerdeKizlar sabah yaptım çok hafif gölge görmüştüm esim hicbirsey yok dedi bende çöpe attım şimdi icime kürt düştü bi bakayım dedim böyle çıktı kuruma çizgisi mi bu
Foto nerde
AttimFoto nerde
Evet var hemen yapınca çıkmadı mı sonradan mı çıktı bu çizgi , çizginin rengi nasıl pembe mi gri mi
Hemen çıkmadı sabah yaptım ben boyle cok hafif gölge gördüm ama wsim hic gormedi 1 saat filan bakti ama yok gormedi bende çöpe attım bisey dürttü git bak dedim baktım boyle olmuş hatta çöpe atmadan önce şu filan da damlattim acaba gördüğüm gölge yanlış mı diye ama wsim hic gormedi maalesef simdi bakınca da boyle olmuş yine su damlatsam miEvet var hemen yapınca çıkmadı mı sonradan mı çıktı bu çizgi , çizginin rengi nasıl pembe mi gri mi
Pembe rengi bu aradaEvet var hemen yapınca çıkmadı mı sonradan mı çıktı bu çizgi , çizginin rengi nasıl pembe mi gri mi
Bence siz yine tekrar yapın testiPembe rengi bu arada
Size fazla umit vermek istemem ama belkiolabilirPembe rengi bu arada
Adetime 2 3 gün var cnm bu gri değil bayagi pembe olmuşBence siz yine tekrar yapın testiadet kaç gün geçti .normalde kuruma çizgisi gri gibi olur boş yani
Ins hayirlisi ile vardır dun yapmistim ama boyle bisey görmemiştim cizgi pembe olunca bir ümit dedim ama boşta olabilir tabiSize fazla umit vermek istemem ama belkiolabilir![]()
Evet o yüzden dedim gebelik olmasaydı gri gibi olurdu ama bu pembe daha var gününe bence sabret 3 gün dahaAdetime 2 3 gün var cnm bu gri değil bayagi pembe olmuş
İnşallah canım vardırIns hayirlisi ile vardır dun yapmistim ama boyle bisey görmemiştim cizgi pembe olunca bir ümit dedim ama boşta olabilir tabi
Ins cok sagolun güzel haber alırsam yazacağım yarinda erken gebelik testi yapayım en iyisi ben 4 bebek kaybettim 1 oglum var şükür ins mucize gelmiştirEvet o yüzden dedim gebelik olmasaydı gri gibi olurdu ama bu pembe daha var gününe bence sabret 3 gün dahainşallah vardır
buraya sonucu at test yapinc
Gebelik olduğu kesin degil ki beklemiş ya o yüzden belirti aramadım adetimi bekliyorum normal karin ağrım varBelirtiniz varmıydı
Merhaba test yaptınız mı sonuç nedirGebelik olduğu kesin degil ki beklemiş ya o yüzden belirti aramadım adetimi bekliyorum normal karin ağrım var
Adet günü yaptım negatif cikti regl gecikti 4.gunum doktora gideceğimMerhaba test yaptınız mı sonuç nedir