Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi maalesef hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhabalar Fotografta pek net görünmüyo olabilir ama kuruma çizgisi mi anlamadım yardımcı olur musunuz?
Kuruma çizgisi maalesef hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Malesef kuruma cizgisiMerhabalar Fotografta pek net görünmüyo olabilir ama kuruma çizgisi mi anlamadım yardımcı olur musunuz?
Malesef kuruma cizgisi
Kuruma çizgisimiyniş canımMerhabalar Fotografta pek net görünmüyo olabilir ama kuruma çizgisi mi anlamadım yardımcı olur musunuz?
Canım hamile misinMerhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.
Değilmişim canımCanım hamile misin
Cokta belirgin çıkmış aslında.. benimde sizin gibi testim. Yarım saat sonra cıktı öyle. Bennimde yoktur demekkiDeğilmişim canım