Kuruma çizgisi mi

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
Herkese iyi akşamlar 1 nisanda adetim bitti ilişki yaşadık bir kaç gün üst üste ondan 6 7 gün sonra bende bazı belirtiler oldu erken yumurtlama olabileceğini düşündüm. Bugün çok erken olduğunu bildiğim halde dayanamayıp test yaptım çok çok silik bir çizgi var yıkadım belki kuruma çizgisidir diye hala duruyor bir bakarmısınız daha adetime 12 gün var

Eklentiler

• IMG_20220414_222402.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG_20220414_222356.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 190
Yani sizi üzmek istemem ama bende bir kaç ay önce hamileymisim gibi belirtiler hissettim ve bu testi almıştim bendede iki çizgi çıkmıştı hamileyim diye sevinmiştim sonra kan verdim hamile değilmişim o yüzden bu test yanlış çıkarıyor ama herkeste öyle oluyormu bilmiyorum bende yanlış çıkarmıştı çok üzülmüştüm. O yüzden söylemek istedim.

Aslında içten içe tahmin ediliyorum kuruma çizgisi olduğunu ama insan umutlanıyor

Aslında içten içe tahmin ediliyorum kuruma çizgisi olduğunu ama insan umutlanıyor
Yinede hemen umutsuzluğa kapılmayın benimde çok bilgim yok bende sizin gibi hamile kalmaya çalışıyorum o yüzden başıma geleni anlattım bu markanın bazen yanlış çıkarttığını söylemişlerdi banada bende size demek istedim

çizgi net miydi yoksa bu kadar silikmi

Ben de artımed marka testten yaptım 2 gün önce yaptıktan 1 saat sonra böyle silik çizgi oluştu yıladım benim de gitmedi. 22 haziran regl olmam lazım yani bugün bakalım olmazsam tekrar yapıcam belirtiler de var ama psikolojik mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…