Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok regli geçilmesini bekleyin ve sonra tekrar test yapınEki Görüntüle 3053646 dikkatli bakınca belli oluyor bu kuruma çizgisi mi ? 2 saat geçti testten ilk 10 dk halinde böyle bir şey yoktu sanki ikisinide ekledim bakarmısınız lütfen arkada masa olan şimdi çektiğim diğeri yaptıktan 10 dk sonra Eki Görüntüle 3053647
Ya flaşla dikkatli bakınca hayalet bir çizgi görüyorum ama bu sonradan mı çıktı acabaYok regli geçilmesini bekleyin ve sonra tekrar test yapın
Beş dk içinde çıkan sonuç doğrudur diyer çıkan sonuç geçersiz yarım saat olsun bir saat sonra olsun sonuç negatif. Geçikme bir hafta sonra tekrarla testiYa flaşla dikkatli bakınca hayalet bir çizgi görüyorum ama bu sonradan mı çıktı acaba
Yarın ilk idrarla deneyeceğim çıkar mı ? Kamerada belli olmuyor fakat telefon flaşıyla bakıyorum görüyorum çizgiyi ilk 10 dk bu yoktu sankiBen ilk resimde hayali bir şey görüyorum.
Benim günüme 5 kala varken yaptıgım test bu şekilde idi.. ilk 10 dk hçbişey yoktu testi çöpe atıp aksam aklıma geldiğinde bakmıştım. Aynı bu durumda idi.
1-2 gün bekleyip tekrarlayın
Yarın ilk idrarla deneyeceğim çıkar mı ? Kamerada belli olmuyor fakat telefon flaşıyla bakıyorum görüyorum çizgiyi ilk 10 dk bu yoktu sanki
Benim bugün adet günüm hala olmadım bel ağrım akıntım varBen ilk resimde hayali bir şey görüyorum.
Benim günüme 5 kala varken yaptıgım test bu şekilde idi.. ilk 10 dk hçbişey yoktu testi çöpe atıp aksam aklıma geldiğinde bakmıştım. Aynı bu durumda idi.
1-2 gün bekleyip tekrarlayın
Kaç gün var gününüzeYarın ilk idrarla deneyeceğim çıkar mı ? Kamerada belli olmuyor fakat telefon flaşıyla bakıyorum görüyorum çizgiyi ilk 10 dk bu yoktu sanki
Bugün ise daha net çıkması gerekirdi..Benim bugün adet günüm hala olmadım bel ağrım akıntım var
Bat gününüzde tekrar bakın inşallah vardır. 10 dakika üstünü ciddiye almamak gerekiyor.Eki Görüntüle 3053646 dikkatli bakınca belli oluyor bu kuruma çizgisi mi ? 2 saat geçti testten ilk 10 dk halinde böyle bir şey yoktu sanki ikisinide ekledim bakarmısınız lütfen arkada masa olan şimdi çektiğim diğeri yaptıktan 10 dk sonra Eki Görüntüle 3053647
Bugün adet günümdü zaten yarın ilk idrarla tekrar deneyeceğim:))Bat gününüzde tekrar bakın inşallah vardır. 10 dakika üstünü ciddiye almamak gerekiyor.![]()
Hayırlısı olsun inşallah bebiş vardırBugün adet günümdü zaten yarın ilk idrarla tekrar deneyeceğim:))
Hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır![]()
Sabret kuzum bazılarında regl den bi hafta sonra çıkıyor üçüncü güne gecikme olursa bidaha deneEki Görüntüle 3053984 1 gün geciktim dün adet günümdü olmadım az önce ilk idrarla yaptım yine negatif bişey olsa çıkardı bence beklemekten başka çare yok