18 günlük gecikmede net olarak çıkardi yine emin olmak için kan verin..kuruma çizgisi gibi duruyorHanımlar merhaba yeni evliyim bu yüzden bilgisizliğim için kusura bakmayın. Eşimle korunduk ama bu ay adetim 18 gün gecikti bende test yapıyım ne olur ne olmaz dedim ilk 5 dakika bir şey göremedim daha sonra bir daha bakıyım dedim 3 4 saat sonra çok hafif bir pembelik gözüküyor kuruma çizgisi mi değil mi bilmiyorum. Araştırdım su tutun falan demişler su da tuttum kaybolmuştu ama yine gözüküyor sanki sizce kuruma çizgisi midir bu? Bir de 18 günlük gecikmede net belli olmaz mıydı acaba ya
Doktora gideceğim zaten çarşamba günü ultrasonda falan gözükür mü acaba18 günlük gecikmede net olarak çıkardi yine emin olmak için kan verin..kuruma çizgisi gibi duruyor
Çok net baktığımda görüyorum sanki ama saatler sonra böyle oldu ilk 5 dakika yoktu çünküBen göremedim kuruma çizgisini görüyor olabilirsiniz
Varsa tâbi gözükür burda bı bayanla konuşmuştum o kan vermeden ultrason muayenesine girmiş keseyi görmüşDoktora gideceğim zaten çarşamba günü ultrasonda falan gözükür mü acaba
Hımm anladım teşekkür ediyorumVarsa tâbi gözükür burda bı bayanla konuşmuştum o kan vermeden ultrason muayenesine girmiş keseyi görmüş
Yaa sevindim bebek için çok erken düşünmüyoruz üzüldük gecikmem oluncaİlk aylarda normal geçikmeler canm . 18 gün geçmiş hamilelik olsa kop koyu çizgi görürdün
Rica ederim ne demek.. sıkıntı yapmayın ilk evlendiğim sıra benim de 15 gün gecikmisti var sanıp sevinmiştim üstüne bide böyle kuruma çizgisi görünce uçtum tabi..sonra regl oldum tamamen hayal kırıklığı.Hımm anladım teşekkür ediyorum
Hakkında hayırlısı ama regl bi kaç gün içerisinde gelmezse kadın doğuma bi git canm . Kist filan oluşmuş olmasınYaa sevindim bebek için çok erken düşünmüyoruz üzüldük gecikmem olunca
Ben henüz bebek fikrine giremedim daha alışamadım bileRica ederim ne demek.. sıkıntı yapmayın ilk evlendiğim sıra benim de 15 gün gecikmisti var sanıp sevinmiştim üstüne bide böyle kuruma çizgisi görünce uçtum tabi..sonra regl oldum tamamen hayal kırıklığı.
Genelde düzensiz zaten adetim hep gecikir bunun için çok kez gittim doktora ama evli olunca insan acaba mı diyor üstüne üstlük çok korunmuşkenHakkında hayırlısı ama regl bi kaç gün içerisinde gelmezse kadın doğuma bi git canm . Kist filan oluşmuş olmasın
Anladım..insallah herşey gönlünüzce olur rabbim istediğiniz zamanda evlat nasip etsinBen henüz bebek fikrine giremedim daha alışamadım bile
Anladm canmGenelde düzensiz zaten adetim hep gecikir bunun için çok kez gittim doktora ama evli olunca insan acaba mı diyor üstüne üstlük çok korunmuşken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?