Kuruma çizgisi mi

hllerol95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
175
32
98
30
Merhaba kizlar bugün yaptığım testte ilk dakikalar hiç bişey yoktu bı kaç saat sonra çok silik bu çizgiyi gördüm sizce gebelik var mıdır
Pkosluyum adet gecikmemi kestiremiyorum 35 günden fazla oldu başına böyle bişey gelen varsa paylaşır mi lutfen

Eklentiler

• IMG-20230207-WA0003.webp
    IMG-20230207-WA0003.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 158
Merhaba kizlar bugün yaptığım testte ilk dakikalar hiç bişey yoktu bı kaç saat sonra çok silik bu çizgiyi gördüm sizce gebelik var mıdır
Pkosluyum adet gecikmemi kestiremiyorum 35 günden fazla oldu başına böyle bişey gelen varsa paylaşır mi lutfen
Merhaba çok çok silik bir çizgi görüyorum ama bilemedim yarın sabah tekrar denerseniz daha iyi olur varsa biraz daha kırmızılaşır renk hakkınızda hayırlısı olur inşallah:)

Merhaba birde benim testime bakabilirmisiniz alttaki test adete5 gün kala öğlen yaptığım bir test üstteki bu sabah ilk idrarla yani adete 4 gün kala yaptığım test bugünkü test beni biraz şaşırttı çünkü ilk anda silik çizgi çıktı Eki Görüntüle 3203731
bazen yanıltıcı olabiliyor ya kan testi ya da tekrar yapın bence

Merhaba birde benim testime bakabilirmisiniz alttaki test adete5 gün kala öğlen yaptığım bir test üstteki bu sabah ilk idrarla yani adete 4 gün kala yaptığım test bugünkü test beni biraz şaşırttı çünkü ilk anda silik çizgi çıktı Eki Görüntüle 3203731
Silik var evet. Bi daha tekrarlayin daha da emin olursunuz. İnşaAllah hamilesinizdirr

Merhaba çok çok silik bir çizgi görüyorum ama bilemedim yarın sabah tekrar denerseniz daha iyi olur varsa biraz daha kırmızılaşır renk hakkınızda hayırlısı olur inşallah:)
Sabah tekrarladim erken gebelik testiyle malesef bembeyaz :)
Kısmet alıştık negatiflere Allah isteyen herkese nasip etsin

Silik var evet. Bi daha tekrarlayin daha da emin olursunuz. İnşaAllah hamilesinizdirr
Bir early test aldım birde kaset test yaptım ama hayal kırıklığı adete 4 kala olsa bence silik çıkmazdı

Eklentiler

• E77FC730-8820-44F5-91BA-81BB962C3074.webp
    E77FC730-8820-44F5-91BA-81BB962C3074.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 107
  • 7742A24B-B1D2-4339-A15C-9F5223ACEC1A.webp
    7742A24B-B1D2-4339-A15C-9F5223ACEC1A.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 106
Bir early test aldım birde kaset test yaptım ama hayal kırıklığı adete 4 kala olsa bence silik çıkmazdı
Benim arkadasimin adetinden 4-5 gun gecmisti ama hâlâ silik cikiyordu. Siz 4 gün erken yapmissiniz bile. Bazıları hamileyken adet gününden önce silik cizgiyi bile goremiyorr. Tebrik ederim hamilesiniz büyük ihtimalle💘 adet günü ya da adet günü sonrası kan testi yaptirinn

Benim arkadasimin adetinden 4-5 gun gecmisti ama hâlâ silik cikiyordu. Siz 4 gün erken yapmissiniz bile. Bazıları hamileyken adet gününden önce silik cizgiyi bile goremiyorr. Tebrik ederim hamilesiniz büyük ihtimalle💘 adet günü ya da adet günü sonrası kan testi yaptirinn
Aslinda simdi de yaptirabilirsiniz tabii cikar kanda da

Ben kızımda beş gün önce öğrenmiştim kaset testte hatta baya belirgindi kimse inanamamıştı kan tahlilimde doğrulamıştı gebelik yeniydi bu testi böyle görünce hayal kırıklığına uğradım inşallah öyledir ya 🙏🏼

Aminnnn. Belirtiniz var mi?? Kasik agrisi falan? Ben de gebelik istiyorum da, pek konusacagim biri yok sorayim dedim. Adetime 12 gun falan kaldi 🥲🥲
Ya ben kızımda çok sık idrara cıkıyordum ondan şüphelenmiştim şimdi ise ateşler basıyor beni gece pencere açıp duruyorum eşimle pencere kavgası yapar olduk ama oda şaşıyor kıpkırmızı olmuşsun ateş basmış seni diyor yani belirtimidir bilemiyorum ama başka hiç bir şey hissetmiyorum:) Allahım nasip etsin sanada inşallah 🙏🏼 ☺️

Back
X