- 19 Şubat 2023
- 14
- 1
- 1
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebetıme diye bir testti yanılmıyorsamKullandığınız testin markasından kaynaklanabilir ben 5 buçuk aylık oldum geçen gün testimi çöpe attım saklamistim aynısı gibi net bir şekilde duruyordu
Dizinde bu şekilde kuruma çizgisi ilse mi öğrenmiştiniz gebeliğinizi ?Kullandığınız testin markasından kaynaklanabilir ben 5 buçuk aylık oldum geçen gün testimi çöpe attım saklamistim aynısı gibi net bir şekilde duruyordu
Kızlar hayırlı günlerKullandığınız testin markasından kaynaklanabilir ben 5 buçuk aylık oldum geçen gün testimi çöpe attım saklamistim aynısı gibi net bir şekilde duruyordu
Benimde mart 8-11 arası yumurtlama günümdü ve değerlendirdik. Aynı akıntı bendede var. Geçtiğimiz 3-4 gün öncesinde inanılmaz bir bel sırt ağrısı vardı Şuan yok. Sadece karnımda ağrı var. Bende dün test yaptım ama negatif çıktı. Adetime hala 2 gün var. Umarım hamileyizdirKızlar hayırlı günler
Polikistik over sendromu var bende ve bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim bu ay özele gidip kafamı daha çok rahatlatmak istedim alttan muayene ettiğinde yumurtamın büyüdüğünü ve 3 günü değerleridirmemi söyledi doktorum değerlendirdik. Martın 8-10 yumurtalama günüydü.Yumurtalamadan 10 gün sonradan itibaren akşamları mide yanması yaşadım ve açık sarı akıntım var ve hala devam ediyor mide bulantısı yaşıyorum koku hassasiyetim,belim de ve karnım da ağrı başladı dün itibari ile dün bunun üzerine idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tekrar test yapmalımıyım şikayetlerim hala devam ediyor
İnşallah çok dua ediyorum sizde bize edinBenimde mart 8-11 arası yumurtlama günümdü ve değerlendirdik. Aynı akıntı bendede var. Geçtiğimiz 3-4 gün öncesinde inanılmaz bir bel sırt ağrısı vardı Şuan yok. Sadece karnımda ağrı var. Bende dün test yaptım ama negatif çıktı. Adetime hala 2 gün var. Umarım hamileyizdir![]()
Ederim tabiiİnşallah çok dua ediyorum sizde bize edin
Bu belirtiler çoğunlukla hamilelikte belirtisi ama lakin enfeksiyon belirtiside olabilir koku Hassasiyeti dışında hepsi enfeksiyon belirtiside taşıyorKızlar hayırlı günler
Polikistik over sendromu var bende ve bu zamana kadar hep devlet hastanesine gittim bu ay özele gidip kafamı daha çok rahatlatmak istedim alttan muayene ettiğinde yumurtamın büyüdüğünü ve 3 günü değerleridirmemi söyledi doktorum değerlendirdik. Martın 8-10 yumurtalama günüydü.Yumurtalamadan 10 gün sonradan itibaren akşamları mide yanması yaşadım ve açık sarı akıntım var ve hala devam ediyor mide bulantısı yaşıyorum koku hassasiyetim,belim de ve karnım da ağrı başladı dün itibari ile dün bunun üzerine idrarda gebelik testi yaptım ve negatif çıktı tekrar test yapmalımıyım şikayetlerim hala devam ediyor
dünden beri başım ağrıyor ya hamileysem diye ilaçta almıyorumBu belirtiler çoğunlukla hamilelikte belirtisi ama lakin enfeksiyon belirtiside olabilir koku Hassasiyeti dışında hepsi enfeksiyon belirtiside taşıyor
Nasıl oldunuzdünden beri başım ağrıyor ya hamileysem diye ilaçta almıyorum
Regl oldumNasıl oldunuz